Bych docela za vami do te Prahy taky zajel na pivo.Takze prazaci jestli se vam to v patek hodi,tak to tady zase domluvte,a neco nekde zamluvte.Pokud mozno s pitelnym pivem.Bob vi co potrebuju.Zimmer frei nepotrebuju,vsak zatim nemrzne.
Kde je pifo,tam je zifo!Chlastu zdar!
Upravil vevis dne 21.09.2008 21:09
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
lucias napsal:
jenze nekteri jedinci v patek odjizdeji z prahy talkze bud sem dorazis v tejdnu a nebo sem dorazis v tejdnu
Tak snad se najde nekdo kdo odjizdi az v sobotu.Ja zas v tejdnu chodim do prace a odskocit si 170km na pivo neni tak jednoduchy!Tam by to jeste slo,ale jak si z toho piva odskocit zpatky?A nepiste mi ze muzu jet taxikem!
lucias napsal:
no taxikem ne to by se trochu prodrazilo ale tak si vem na druhej den dovcu a je to ne
To bych si ji musel udelit sam,ale ono to vzdy neni tak jednoduchy!Jeste pockam,treba se Emca,nebo Bob,nebo Bigr,nebo Hicks,nebo nekdo jinej v Praze zdrzi.A navic to pocasi prazakum na plevani zahradek na chalupe stejne nepreje!
Ted me jeste napad Tomas77,Stepan atd.Ty jsou taky nekde od Prahy.
Upravil vevis dne 21.09.2008 15:07
lucias napsal:
no taxikem ne to by se trochu prodrazilo ale tak si vem na druhej den dovcu a je to ne
To bych si ji musel udelit sam,ale ono to vzdy neni tak jednoduchy!Jeste pockam,treba se Emca,nebo Bob,nebo Bigr,nebo Hicks,nebo nekdo jinej v Praze zdrzi.A navic to pocasi prazakum na plevani zahradek na chalupe stejne nepreje!
tak prespristi tyden at se to v patek udela ja chcu taky na to pivko ale v patek odjizdim na venkov uteklo me to minule a nerada bych zase prisla o super zabavu a pokec se spravnejma chlapama
a taky chcu videl oholeneho Hickse
Upravil Lucias dne 21.09.2008 15:11
Všechno bude, neboj mámo
eee v patek valim domu, na vinobrani. ale ve stredu ma Beba povidani o mongu, tak tam bych se s nekym mohl potkat a nasledne afterparty bych se nebranil.
To Vevis:i když vím,že jseš hard offroadák a postavil by jsi stan třeba na parkovišti v Letnanech necháš to na léto a vyspíš se jako člověk bud u mě nebo Emila.Jenom lobuji za pátek za 14 dní,protože příští víkend máme závěr sezóny s varaderisty v jižních čechách.
bobe kde je to setkani na jihu dej nejake indicie to vevis u vas maji špatny pivo nebo tě nenalejou už že musiš do praglu??????
když ho miluješ není co řešit
To Fífa + jihočešiřijedte se na nás podívat na vyjíždku po krásách jižních čech + povzbudit naše kamarády na mahera cupu závodu endur.Veškeré info k této akci je na www.varadero.cz sraz je v www.novydvursro.cz
lucias napsal:
Vevisi ja se nejak prizpusobim.. pripadne muzeme dat sraz nekde na vychod od prahy na motorkach...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Právě jsem se domáknul, že dcera v sobotu hraje a tak se výlet na venkov nekoná. V pátek bych mohl být po "ruce" a kouskem chlastu nepohrnu. V pátek je to jako příliv a odliv Jsem ze Žižkova, což se považuje už za centrum. Kolem baráku mám výběr piv a hospod přehršel. Skvělou tankovou Plzeň mají na Olšaňáku, U sadu mají také dobrou a navíc ta hospa Jo a taky mám kousek u baráku garáže, kde mám zavřeného Bobše a dá se to tam ukecat parkování i na noc. Je to sichr, odtud motku jen tak někdo nečórne. Kdyby jsi chtěl outdoor, tak mám park před barákem, ale někdy je tam temno i v poledne a hoven jako v žumpě. Prostě adrenalin. No a u nás doma je návštěvní postel. Taky v pokoji u dcer je jedna, ale tam pustím zase akorát babu. Jen musím připravit ženskou na další hlavu alespon den předem, lépe dva. Přeci jen bych se nerad rozvedl po všech těch letech
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No dobra tedy.Tak at vyhovym i Emiliovi.Takze jak by to vyhovovalo 3.10.? Chapu,ze nevyhovim vsem,ale aspon vetsine.Dik za reakce.
Jak psal Bob, 26.9. prcháme na sraz do jiždních čech důstojně zakončit super sezónu
3.10. je zase rodinná party, takže přijdeme v ten čtvrtek jak psal Bob na vedlejším pražským vláknu
Bobe, jak vyrážíš na sraz do jižních čech? Jede asi 5 motorek z Práglu, nechceš se přidat?
NP napsal:
Jak psal Bob, 26.9. prcháme na sraz do jiždních čech důstojně zakončit super sezónu
3.10. je zase rodinná party, takže přijdeme v ten čtvrtek jak psal Bob na vedlejším pražským vláknu
Bobe, jak vyrážíš na sraz do jižních čech? Jede asi 5 motorek z Práglu, nechceš se přidat?
hele ja to vidim nasledovne.
Tenhle tyden streda promitani.
Pristi ct pivozradlo treba u K4.
Prijde mi to asi nejrozumejsi... nebo patek jestli vevis ve ct nemuze,
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To Nada:spojíme se v týdnu a domluvíme odjezd na pátek.
To Brtník:máš pravdu už aby sezóna skončila a srazové víkendy také od dubna se chystám na chalupě natřít plot no a pořád nic stále to odkládám