Na základě posledního výletu .........Volná diskuze - BMW / KTM srovnání ze kterého byla nakonec jen projížďka............k Ralsku a počasí který je čím dál tím lepší navrhuji následující akci.
Cíl ADVENTURE : Mimoň / Ralsko / Bělá pod Děsem
Kdy : Sobota 4. října - 10:00 / 10:15 - sraz v Bělé u benzinky ( je tam jen jedna ) kdo pojede z Prahy tak navrhuju u CČM v 9 : 00
Kdo : Vstup povolen i smíšeným párům ( BMW / KTM )
Jak : Teplé oblečení / goratex s sebou - už není léto.
Proč : možná jedem letos naposled tak proč se nerozloučit s pěknou vzpomínkou že to neni jenom o silnici .
Doporučení : i když to nebude HARDCORE tak špunty jsou vhodné .
Při minulé akci jsme našly Däs is züper ADVENTURE cestičky a bylo to moc příjemné. Nikdo se moc nepotil a ani necedil krev, tak jsme si to docela užily. Měl jsem navigaci takže ty trasy mám všechny nahraný.
Čas už běží - Kdo se přidá
Robert přiložený následující obrázek:
[186.44Kb]
Upravil Robert dne 22.09.2008 12:25
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
To Robert:to vypadá gut navrhuji se sejít 3.10 na pivu a 4.10 s Robertem na krosení.btw Roberte nebudeš se zlobit,je všeobecně známo,že moje adventure 1200 je více leštěná než ježděná a do lesa není zvyklá: mám na ní obuté tourance tak bych si vzal svojhí krosku suzuki dr 350nevadí můžu se zůčastnit vrtulkového krosení?
Mám to kousek, ale nemám špunty. A po tomto víkendu a nedobrovolné endurovložce na touranckách jsem fakt po...nej. Nemlátil jsem sebou o zem, ale urval blinkr a koleno se taky bude chvilku hojit. Zasr. mokrá tráva
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
vevis napsal:
Tak budu premejslet,jak to udelat,abych se mohl zucastnit!
Tak až se rozhodneš tak dej vědět. Pojedu taky tak se můžem někde srazit.
Tak nejak planuju jet do Prahy uz v patek na pivo.Tak kdyz vse dobre dopadne tak se uvidime az tam.
Roberte navrhuju vzhledem k tomu patecnimu pivu,posunout odjez aspon o hodinu.Me vzdy chvili trva nez ty promile spalim.A nebo holt budu pit jenom pivo!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Stálo to na policajtovi a je to hned po MASTODONT Rallllllye za rohem v lese.
A s tou sobotou jsem to fackt pos.al myslel jsem tudle a psal datum příští, ale to neva ta příští PLATÍ a já pojedu i tudle tak kdo se chce přidat tak ať napíše, sobot totiž neni nikdy dost.
To nemá bejt po koule v blátě. Pobolívaj mě záda takže opravdu lehkej výlet - vše co zvládne normální GéeSjó - romantika lesem.
Robert přiložený následující obrázek:
[68.72Kb]
Upravil Robert dne 25.09.2008 09:12
To je nový model...........
............ Přímé vstřikování, progresivní tlumiče s vysokým zdvihem, mokrá skříň se ztrátovým mazáním, zvětšené svody s laděným výfukem, drapáky, krátké převody s dlouhou jedničkou, kovaný píst, antihopingová spojka, zrychlení z 0 na 100 za 5 seKUND, spotřeba 6 litrů / jízda, načipovaná jednotka, a takový ty normální věci .......ste jak malý kluci, vždyť to znáte.
Upravil Robert dne 25.09.2008 09:36