Takže v sobotu odjezd na GG ,Orlí hnízdo,solný jeskyně a okolí.
Nějaký zajímavosti od někoho kdo to má sježděný?
------------------------------------------------------------------------------------
CHOVEJ SE KE SVÉ MOTORCE TAK, JAK CHCEŠ ABY SE TVÁ HOLKA CHOVALA K TOBĚ
Z Jeneru pěšky dolů krásná procházka, ale je to fakt mazec !!!! Bez dobrejch bot bych to nezkoušel. Cestou je i starodávná palírna kde chlapík prodává za 1 euro vzorky místní kořalky a pak i celý láhve.Klášter na jezeře stojí takyza to … ať Vám vyjde počasí...
No pravdou je, že palírna byla pěkná starodávná stavba na krásném místě, ale ta kořalka mi moc nejela. Jestli vás tím opil, musela vám prasknout hlava….
Ubytování u Franzeho. Známí co to doporučily tak byly spokojený,tak uvidíme
------------------------------------------------------------------------------------
Tak to bude pěkně nabitých pět dní, už se těším. Ta přehrada mě moc láká
..a pokud pojedeš sem, hned za St. Johann im Pongau směrem na GroSsarl, je moc pěkná přírodní soutěska Lichtensteinklamm, je to asi na hodinku zastávka, 4,5E/os. Stojí za to
Ahoj,trošku to oživím..ve čtvrtek by jsem se na gg chtěl vydat s mladou a chtěl by jsem se zeptat na nějaké ubytování v okolí směrem od salzburku..něco hezkého za tozumnej peníz,,a veliké plus by byla aspon trošku znalost češtiny..
Předem moc dík
per aspera ad astra
Ahoj, plánuju GG a okolí na září. Nejedete někdo taky, ať nemusím jet sám?
Budu na to mít 3-8 dní, ještě nevím přesně...
Mám představu o
* GG
* Malta-Hochalm Strasse, ta je bohužel trochu z ruky
* Krimmlerské vodopády
* určitě nějaká jezera na koupání popř. přespání u nich (mé tipy: Attersee, Grundlsee, Traunsee)
a kdyby to vyšlo, určitě bych rád i zámek Neuschwanstein...
Spát bych chtěl pod stanem nebo podle nálady a počasí. Jak bývá v Rakousku v září, není na takový trip už pozdě?
Zatím se ke mně nikdo nepřipojil, buď nemaj peníze nebo to jsou lenoši, a samotnému se mi to jet nechce.