Nemáte někdo v češtině vypsány jednotlivé servisní úkony po 10 tis.intervalech.
Např. servis 10 tis. 1) seřízení vetilů
2) výměna motorového oleje + filtru
3) atd.
5) jsem to tu někde psal. Mám to, ale že by se mě to chtělo přepisovat, to se nedá říct. Snad možná oskenovat a poslat. Ale nevim kdy a hlavně jak. Zkusím to vzít do práce a nějak vyřešit, ja?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
A co by mohlo pomoct? Nic nevidím. Kdyby to někdo objevil, tak dejte vědět at se nemusím zbytečně vášnit.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Jo už to vidím a to je přesně to co mám doma, takže študujte děcka.
Upravil Cycli dne 24.09.2008 14:05
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Vlasta1150GS napsal:
Než jsem odepsal, tak je to tu. DĚKUJI.
Ještě abys nadával. Jinak ještě musim ukecat admina at do zařadí do souborů "ke stažení". Kdybyste měl někdo k 1200, nebo 100 a nebo i k jiným BMW (motocyklům) tak mě nebo Milošovi to pošlete a dá se to do těch souborů. Stačí klidně oskenované, tak jak je tento plán.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
aha tož tak... já tady četl něco o letecké poště atp... tak jsem myslel, že ho někdo dal k dispozici ke stažení Bo já ten německý mám celkem k ničemu
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
No já abych se přiznal, tak ani nevím co letecká pošta. Nebo teda spíš tomhle smyslu. Jinak když ti pošlu dopis letadlem tak to chápu, ale tahle bude asi trochu jiná. No hold člověk nemůže vědět vše no.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Kumpáni, pokud by někomu chyběl pěkný zápisník pro evidenci výměn olejů a jiných bodů údržby, tak jsem připravil takovou malou servisní knížečku přizpůsobenou pro GSáře..
Stačí oboustranně vytisknout, přeložit na A5 a uprostřed sešít..