Kamaradi se ted vratili z Rumunska s neprijemnym zazitkem. A protoze by se nekdo mohl snazit ubytovat ve stejnym miste, bacha na tenhle mistni zvyk:
A trochu cestovatelského koření na závěr:
poslední noc jsme chtěli spát u hranic s Maďarskem v městečku Nadlac (což je mimochodem něco jako slovenský Banát), ubytovali jsme se v hezkým penzionku, vyrazili do slovenské koliby na výbornou večeři a pivínko, a když jsme se v půl dvanáctý vrátili, paní domácí hlásí, že musíme okamžitě vypadnout, neboť tam domluvený ubytování už někdo jinej. To jsme samozřejmě zdvořile ale důrazně odmítli, nicméně do 10 min tam bylo komando 8 goril (každý jak 2 Líbánkové dohromady) a nebyla naprosto žádná diskuze.. Sbalit a oblíct promočený hadry, navázat na motorky, nastartovat přes zadní kolo a vypadnout.. V půl jedný v noci.. Za rohem nás okamžitě stavěli švestky, který ty kurvy na nás poslali (místní mafie funguje skvěle), a dali nám dýchat.. Gorily jezdili v obouchaným mercedesu okolo a smáli se nám..
Naštěstí švestky byli rozumný a když jsme řekli, že vypadneme do Maďarska, který bylo 2km daleko, nechali nás jet.
Byli jsme tak nasraný, že většina jsme jeli přes noc domů - 6 hodin na dálnici o red bulech a byli v neděli ráno doma.
Ta příhoda nám dojem z Rumunska a jeho pohostinnosti dost zkazila, nicméně zážitek nemusí být pozitivní, ale hlavně silný, že?
budeme si jako "nejvetsi klub" stezovat na ambasade?
SERIOUSLY.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
My se chystame za 2 tydny tak doufam ze do te doby se to nerozsiri i do jinych oblasti
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
To je dost divný zážitek. Nenasral náhodu kamarád s kolegy nějak tu místní mafii v té kolibě? Platili dopředu? Vrátili jim aspoň prachy?
Ještě že k tomu policie přistoupila takto shovívavě.
V první chvíli jsem čekal že v tom byli zapletení taky jak bych to čekal v UA, ale naštěstí to je jiná story.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Tak to je mazec. Asi bych byl taky jeden z tech, kterym by to tak zhnusilo naladu, ze bych jel rovnou domu a nejspis bych se do Rumunska uz nevratil.
Mimochodem Rumunsko je doted muj nejoblibenejsi stat...
Emane, clovece, ja tam nebyl. Asi budes muset ke me na skoleni, jak odepisovat do chatu az pote, co si prectes prispevky, na ktery reagujes. Taky to nebude drahy, jen bys musel dojizdet... Ale stalo by to za to, myslim.
JardaFGS napsal:
To je dobrá cvokárna... jestli to dobře chápu, byli to Slováci, když píšeš "slovenský Banát", nebo rumuni ?
To asi bude tezko vedet,jestli davni predci byli slovaci.I tak jsou to dnes asi rumuni,zrovna tak jako obyvatele Banatu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To je dost divná situace.
Přijedu na ubytování, domluvím si ubytování, asi i cenu. Vyložím věci na pokoj a jdu někam na večeři. Běžný postup. Poté přijdu zpět a musím se vystěhovat protože můj pokoj má použít někdo jiný? Tak to chápu z původního příspěvku od Františka.
ZAPLATILI PŘEDEM, NEBO MĚLI PLATIT AŽ PŘI ODJEZDU? Jak je obvyklé všude, i v Rumunsku.
Nikdo se na mě nezlobte, ale mě připadá, z toho co čtu, že Ti kluci mohli udělat nějaký průšvih při večeři. Nevím, nevhodné řeči, nebo něci jiného..
Anebo platili předem a pak je vyč.raná banda mafošů vyhnala, protože chtěli vydělat i na někom dalším.
A nebo
Upravil aldags1 dne 14.06.2014 22:53
BMW 1200 GS a ///M3
JardaFGS napsal:
To je dobrá cvokárna... jestli to dobře chápu, byli to Slováci, když píšeš "slovenský Banát", nebo rumuni ?
To asi bude tezko vedet,jestli davni predci byli slovaci.I tak jsou to dnes asi rumuni,zrovna tak jako obyvatele Banatu.
Tak jasně, tak se to dá taky brát. Ale já to beru tak, že když mluvěj pořád česky, maj rodiny v česku apod., tak že to jsou češi žijící v Rumunsku.
Myslim, že moje otázka byla docela pochopitelná
jardajerman@seznam.cz
Rumunsko - příroda krásná, ale parchantů ráj.
Jsou to pořád jen ****i, kteří byli tak líní, že nedošli až k nám...takže ještě trošku horší verbež...
Když by někoho na*rali v hospodě,můžou si dát po tlamě na místě a ne to řešit takto. Je to dost divný a můžeme tady jen spekulovat.Všude se chovat uctivě, to je snad standart na dovolený,takže nevěřím, že by někoho naštvali,aby se to takto vyhrotilo.
Já osobně ničemu, co je tmavší jak já nevěřím. A to se za rasistu nepovažuju. Neveřím ani černýmu psovi - přirozená, zakódovaná reakce a několik životních zkušeností.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
aldaGS1 napsal:
To je dost divná situace.
Přijedu na ubytování, domluvím si ubytování, asi i cenu. Vyložím věci na pokoj a jdu někam na večeři. Běžný postup. Poté přijdu zpět a musím se vystěhovat protože můj pokoj má použít někdo jiný? Tak to chápu z původního příspěvku od Františka.
ZAPLATILI PŘEDEM, NEBO MĚLI PLATIT AŽ PŘI ODJEZDU? Jak je obvyklé všude, i v Rumunsku.
Nikdo se na mě nezlobte, ale mě připadá, z toho co čtu, že Ti kluci mohli udělat nějaký průšvih při večeři. Nevím, nevhodné řeči, nebo něci jiného..
Anebo platili předem a pak je vyč.raná banda mafošů vyhnala, protože chtěli vydělat i na někom dalším.
A nebo
Ja si to vysvetlil tak, ze tam meli byt na jednu noc, ale prijel nekdo dalsi, kdo chtel zustat vic noci a vydelat jim tak vic.