Zdavim,
jakej máte nájezd na E07?
Já na ní mám ted 8500km,v pondělí jedem do Rumunska to bude tak 3000km..
Tak nevim jesli dát novou..
Na středu má tak 3mm
Každej jezdí jinak,na tohle ti nikdo neodpoví oběktivně.Bejt tebou tak to přezuji!!!
Je to zbytečný riskovat a přidělávat si starosti .
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
mám druhou sadu, na první 14 tis. a jistě by něco vydržela,ale nejsem kaskader, druhou jsem prezouval min. týden 13,5tis a bylo to těsně před značku opotřebení (celkově vzorek ještě cca 3mm. Guma dostala záhul vloni na dovolené, ve dvou a po dálnici. Letos jsem šel do e-08 tak uvidím- Kdo nevyzkouší nepochopí...... :-), je pravda není to guma na dálnici a je třeba se podle toho chovat, pro letos E-08.
jen bokem diskuze, na Africe 22500 km a vyměnil jsem skrz to, že začala na rovinkách hučet, jinak by ještě vydržely pár tisíc. ted mám na porovnání E-09 zadek, předek E-10
Nechapu jak mozete najet 20 tisic na gumu...ja at tam dam co chcu tak maximalne 13 tisic, mitasky mam na jawe na gs esce nee.
Kupredu spatki ni krok...
Dyz nejvetsi prdel s tym remusem je kolem pjeti tisic kuna uz su zas natesenee, neco zobnu pomotam se a jedu do teho brna na ty veterany...mimochodem jak ted litam do brna na kontroly tak ma zadek pjeknuu placku ta bridzestounka bude taki brzo hyn...
Kupredu spatki ni krok...
měl jsem stejné dilema, měl jsem na nich najeto 8300km na středu cca 3,5 mm, a předemnou dovolená cca 5tis km původně jsem to chtěl odjet, ale nechtěl jsem riskovat, že dojedu na slickách , takže jsem volil novou
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
copo napsal:
kokos, ze ake najazdy! To mate vykonovo uskrtene moto ci co, alebo nepridavate
ja E10 4000-4500max
kamos E07 6000max
full gas
na 1100 GS
na tahání za heft si kup R1 tentokrát mi vydržela hodně,asi stárnu
R1 netaha a cakat na desattisice otacok nie je casu momentalne cez leto bude viac asfaltu a sotoliniek, tak mam cele kolesa Trailmax TR91 na rychlejsiu jazdu uz. Co sa tyka terenu, kolko krat necham prednu E10 a v zadu TR91 a uplne v pohode, aspon to vzadu driftuje v zatacke a je to zabavnejsie. Teraz to mam tiez tak nahodene, lebo chcem dodrat prednu E10 a dam dva roky staru nepouzitu karoo 2 a dve nove Mitasky si doma usetrim k roku
Ak by mal niekto zaujem tak viem predat jednu novu E10 vyrobena 4/2014 za 40eur odber SK okres TN, NM, MY, ZA mozno BA, KE, BB to uz podla dohody s kolegom
copo@centrum.sk
Jen tak pro pobavení - Igor Brezovar na sadě E-07 Dakar má něco kolem 35000 km. Nekecám :-)
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží