Pokud se nekdo chystate objednat nove GSA, tak dle vcerejsi info ze Stratosu na Proseku jsou stavajici objednavky zpozdene o 13 tydnu!
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
Prý zmizelo 800 objednaných motorek ze systému a najednou "plus 13 týdnů". Čím dál tím víc děkuji pánovi, co si objednal modrou nádheru v Inveltu a pak ji nechtěl. Měl jsem GSA za 3 týdny :-)
Upravil fireboy dne 16.07.2014 10:52
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
fireboy napsal:
Prý zmizelo 800 objednaných motorek ze systému a najednou "plus 13 týdnů". Čím dál tím víc děkuji pánovi, co si objednal modrou nádheru v Inveltu a pak ji nechtěl. Měl jsem GSA za 3 týdny :-)
To byl ten pán, co si jako dočasné řešení koupil tu KTM, jak doporučoval Alda.
Je to tak se vším, se zamkama s kuframa, je to jak za komancu, kdyz přišla 1 lednička na 50 lidi.
A je jim to úplne u prdele to je to nejhorší ....
Teď už to mužů ukázat moto už mam. A doufám ze od nich nebudu dlouho nic potřebovat
Kupujete si novou věc, kterou chtějí další desetitísíce lidí po celým světě a brečíte, že ji nemáte druhej den doma, sorry ale s tím jste měli počítat..
Paul napsal:
Kupujete si novou věc, kterou chtějí další desetitísíce lidí po celým světě a brečíte, že ji nemáte druhej den doma, sorry ale s tím jste měli počítat..
Já si před měsícem vybral nového skůtra, když jsem byl objednat, tak mi řekli, že termín dodání je říjen 2014...tak jsem to odložil s tím, že nechci sněžného skůtra.......alespoň jsem ušetřil...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Já si před měsícem vybral nového skůtra, když jsem byl objednat, tak mi řekli, že termín dodání je říjen 2014...tak jsem to odložil s tím, že nechci sněžného skůtra.......alespoň jsem ušetřil...
To si děláš srandu ne? Splašený trubky čekačka půl roku? Co to je za světovou značku? Pochlub se.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Paul napsal:
S tím měla, myslím si, hlavně počítat fabrika....
Myslím,že s tím počítali,ale co měli jako dělat podle tebe?
Nadělat jich prvně 7 miliard na sklad,začít prodávat až v roce 2050,aby měl každej p*i*č*u*s,co si ráno vzpomene,večer motorku doma?
Upravil Mr GS dne 16.07.2014 13:47
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Paul napsal:
Vždyť to je přece hloupost. Jsou nějaké výrobní kapacity a preference trhu. Fabrika nemůže postavit kvůli počátečnímu boomu novou linku, aby ji o rok později po opadnutí vlny zavřela. Až bude LCčko na trhu 4 roky a čekačka bude pořád 13 týdnů, bude to ostuda.
Paul napsal:
Myslím,že s tím počítali,ale co měli jako dělat podle tebe?
Nadělat jich prvně 7 miliard na sklad,začít prodávat až v roce 2050,aby měl každej p*i*č*u*s,co si ráno vzpomene,večer motorku doma?
Co měli dělat? To já nevím, protože nemám analýzu toho, kde je problém. Každopádně ale máslo je na jejich hlavě. Pokud je problém kapacita jejich linky, měli mít připravenou vyšší (pro Cibus: pokud by v budoucnu kapacita přebývala, dá se určo modifikovat na boom jinýho modelu). Jelikož se trochu v plánování a logistice pohybuju, tak můj tip je, že selhávají dodavatelé, nikoli montážní závod, a to se předem podle mě bez problémů ošetřit dalo.)
Pro takovou značku je podle mě čekačka na TOP model v řádu několika měsíců fakt ostuda.
Upravil Dave81 dne 16.07.2014 14:24