Ahoj, mam dotaz. O kolik se daji na LC zvysit riditka, aby stacila delka kabelaze.
Nejvic se mi asi libi redukce ROX / umi i libovolne nastaveni do stran/, ale zvysuje
o 5 cm, neni to uz moc? Mam 193 cm. Diky M
Hlavně chlapci myslete i na vyztužení krku, protože každé zvýšení(a taky mám) zvyšuje zatížení krku-je tam větší páka..
A pak skutečně stačí aby ti spadla ze stojanu a krk je ohnutý...
PetrAT napsal:
progranit , ohnutý krk , to jsi myslel jako vtip ??
Samozřejmě že nemyslel. Mám na moto druhý rám -první jsem nechal vyměnit celý a znovu po banálním pádu jsem krk ohnul a zdaleka nejsem jediný.
Vyřešil jsem to výztuhou od TT.
BMW s tím ani na modelové řadě 2014 nic neudělalo....
mtucek napsal:
Ahoj, mam dotaz. O kolik se daji na LC zvysit riditka, aby stacila delka kabelaze.
Nejvic se mi asi libi redukce ROX / umi i libovolne nastaveni do stran/, ale zvysuje
Mám 205 cm, zvýšeno o 4 cm a vpohodě, snažím se nepadat, nicméněně neco málo bylo a nepozoroval jsem křivý rám, řidítka nebo jinak
všude dobře, s kávou nejlíp
PetrAT napsal:
hmmm, hoši, tak to je konstrukční průser ...
Na todle by měli myslet
Vsak na to myslej.Nekdo tady psal,ze je to tak udelane schvalne a ten krk je soucasti deformacni zony.Pokrok nezastavis.
Kazdopadne si myslim,ze zvyseni riditek dela pri padu svoje.Dokud jsem zvyseni na 1100gs nemel,riditka jsem nikdy neohnul.Kdyz jsem ho namontoval,tak jsem je vice ci mene ohnul pri kazdem druhem padu.
Upravil vevis dne 07.08.2014 11:19
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Alda napsal:
Znamej ma taky 25mm a jeste predsunuty trosku dopredu k ridici, takze bych se vsadil, ze pokud to bude rovny, 30mm pujde. To je ale urcite max.
Od kterýho výrobce to prosím tě má?Taky bych potřeboval zvýšit a předsunout k řidiči..
PetrAT napsal:
Na todle by měli myslet
Vsak na to myslej.Nekdo tady psal,ze je to tak udelane schvalne a ten krk je soucasti deformacni zony.Pokrok nezastavis.
Kazdopadne si myslim,ze zvyseni riditek dela pri padu svoje.Dokud jsem zvyseni na 1100gs nemel,riditka jsem nikdy neohnul.Kdyz jsem ho namontoval,tak jsem je vice ci mene ohnul pri kazdem druhem padu.
Na co je ti deformační zona v krku rámu, kterej není vyměnitelný?
Když ho ohneš musíš vyměnit celej rám. Pochopil bych kdyby byl krk samostatnej díl ale tady není je to v celku.....
A jestli to má zabránit ohnutí řidítek, že se to radši hne v rámu
Upravil progranit dne 07.08.2014 15:04
Alda napsal:
Znamej ma taky 25mm a jeste predsunuty trosku dopredu k ridici, takze bych se vsadil, ze pokud to bude rovny, 30mm pujde. To je ale urcite max.
Od kterýho výrobce to prosím tě má?Taky bych potřeboval zvýšit a předsunout k řidiči..
Alda napsal:
Jj myslim ze ma SW Motech, ale pripadne to muzu zjistit na tuty.
PetrAT napsal:
Na todle by měli myslet
Na co je ti deformační zona v krku rámu, kterej není vyměnitelný?
Když ho ohneš musíš vyměnit celej rám. Pochopil bych kdyby byl krk samostatnej díl ale tady není je to v celku.....
A jestli to má zabránit ohnutí řidítek, že se to radši hne v rámu
Ja netvrdim ze je to spravne.Jenom vim,ze to tady tak nekdo psal v nejake diskuzi.Podle mne se bmw s motorkou typu GS vydalo spatnou cestou uz kdyz dali do motoru vodu.Jejich nepochopitelne deformacni zony jsou pouze pokracovanim.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
mtucek napsal:
5 cm je moc, mám http://www.wunder...-6093.html zvýšení o 38 mm nahoru a směrem k jezdci o 27 mm a je to tip top.
jardal přiložený následující obrázek:
Alda napsal:
Například to dělá SW-Motech .
Z Sv-motechu mám špatné skušenosti na starem GSA nepasovalo apod.Musel jsem vracet..
mtucek napsal: