Po konzultaci termínu bylo stanoveno datum na 17.10.2014 (možná již trošku adventure).
Info pro neznalé místa:
Jedná se o velmi pěkný a prostorný areál k dispozici jsou sociálky,
bufet se zastřešením nebo venkovním posezením,
schopná obsluha atd. Veškeré jídlo i pití bude zajištěno.
Spaní ve vlastních stanech nebo mohu zařídit ubytování např. Dalešický pivovar apod.
Program jako vždy.
Účastníci enduroškoly budou v sobotu (pokud bude) jezdit ostatní dle libosti s možností off vyjížďky naladěné i pro začátečníky s možností domluvit přírodní motokrosovou trať se super výjezdy a sjezdy (možná bude i bláto)
Zájemcům o enduroškolu zašlu přes PM nebo email: ruda.ilona@seznam.cz číslo účtu kam zašlou poplatek 500,-Kč/os.
Info na t.č. 603547659
V případě, že nebudete moci dorazit na enduroškolu bude poplatek v plné výši vrácen, nejpozději však 14 dnů před zahájením.
Vstupné není, pouze se hradí 120kc os/den provozovateli areálu.
Jak se dostat na Radarku?
Pro upřesnění souřadnice: 49°11'23.243"N, 16°3'18.562"E
Navigace tam ale mohou mít problém.
Nejjednodušší je dojet do obce Kozlany(u Náměště nad Oslavou) a odsud vyjet směrem na Koněšín. Asi 300m za cedulí konec obce ještě pod horizontem je doprava odbočka s ukazatelem na Radarku. Po úzké asfaltce dojedete až k bráně areálu.
Sice je to ještě daleko, přesto nezávazně pište pokud by jste se chtěli zúčastnit.
Provozovatel potřebuje mít představu kolik jídla, pití atd. nakoupit.
Těšíme že Vás 17. - 19.10.2014 na Radarce v Kozlanech uvidíme!
Kulturní referent a zároveň i interpret je jmenován Toli (připrav si pořádný disko repertoár).
Pokud by měl někdo případný zájem o prezentaci čehokoliv, co je spojené s jízdou na motocyklu zavolejte mi. Vyčleníme čas a prostor pro prezentaci.
Prezentace:
Upravil joe dne 22.07.2014 07:09
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Protože to letos flákám, toto bych si neměl nechat ujít.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
TOLI napsal:
Budou tam knihy a spisy- letos bude intelektuální zábava.
Kdo by měl zájem, mám knihu od Kim Ir Sena, je možno půjčit (za mírný poplatek). Velmi "výživné" čtení....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
TOLI napsal:
Budou tam knihy a spisy- letos bude intelektuální zábava.
Kdo by měl zájem, mám knihu od Kim Ir Sena, je možno půjčit (za mírný poplatek). Velmi "výživné" čtení....
Upravil hobr dne 22.07.2014 16:51
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jinak já přivezu knihy:
Božena Němcová- Babička
Nikolaj Alexejevič Ostrovskij- Jak se kalila ocel
Naše vojsko- Stavíme motocykl pro závod
Zeman- Jak jsem se mýlil v politice
A o zábavu máme postaráno.
Upravil toli dne 22.07.2014 20:59
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.