Jaky mate zkusenosti?
Ja si tenkrat rekl, ze podporim ceskyho vyrobce a zaroven si priplatim za kvalitu, protoze karimatka byla fakt draha oproti karimatkam v Hervisu, Sportissimu apod.
Tenkrat mi Mařa doporucil Standard 35+, bohuzel brzy po doporuceni mu umrela, kontaktoval Jurka a mam dojem, ze Jurek priznal nejakou vyrobni vadu toho modelu a vymenil mu ji (nechci mlzit, ale tak nejak si to pamatuju).
Ja pouzil svoji karimatku celkem 3x a ted v Orlickych na srazu jsem spal na zemi, byla prazdna.
Kontaktoval jsem Jurka mailem:
Dobrý den, mám od Vás karimatku Standard 35+.
Jelikož jsem lenoch, který upřednostní postel, používám ji tak 1-2x ročně.
Použil jsem ji celkem 3x, ale bohužel pro mě, je již po záruce.
O víkendu jsem ji odpoledne nafoukl a večer, když jsem šel spát, byla prázdná.
Nevím, kudy vzduch utíká, ale je možné ji nechat nějak opravit? Není to lehátko do vody, ani cena mu vlastně neodpovídá, tak bych nerad udělal něco špatně.
Děkuji za radu, s pozdravem
A odpovedel mi:
Dobrý den.
Můžeme se pokusit karimatku oprtavit, ale pošlete ji, prosím, až na podzim,
teď máme sezónu a stejně by tady ležela.
Takze kdyz to shrnu, po precteni reakce me nenapada nic jinyho, nez ze si ji muzu strcit do prd*le a jit si koupit dalsi.
Tajne jsem doufal, ze pan Jurek nedopusti, aby me s jeho vyrobkem vysla jedna noc draz nez hotel, ale jsem vedle jak ta jedle.
Mimochodem, kdybyste meli tip na opravdu funkcni osvedcenou karimatku, sem s nim.
My máme cenově dostupné od Trimmu a už s nima máme za sebou dvě motodovolené typu každý den jinde, na jiném povrchu atd. Takže pořád nafukovat, vyfukovat, motat. Zatím bez problémů.
ja to po prubeznem likvidovani levných i drahych nafukovacek vzdal a sel do Z-lite http://www.mall.cz/penove-karimatky/thermarest-z-lite-09?v=411931002 a naprosta parada - zabere jen o pul chlupu vic mista nez nafukovacka sbaleni a vybaleni je v radech jednotek sekund a uz je mi jedno jestli si ustelu v kamenolomu nebo jestli zrovna tenhle kaminek co zustal pod stanem je dost ostrej abych další pulku dovoleny stravil na igelitu :-) - navíc tyhle hranaty jsou vyslovene stvoreny pro vozeni na vikach kufru :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Ahoj. Jurka jsem měl , dvě karimatky, v záruce 3x lepený , jedna vyměněná za novou, po záruce opět špatně. Jednu nám prodejce rovnou po 3 reklamacích vyměnil za Husky, kterou má žena už druhý rok a ok.Myslím že karimatky se jim nedaří. Já koupil Therm-a-rest. Už se konečně nebudím s otlačenýma žebrama
Zetor: ani nevim, jestli jsem to chtel slyset. Hold v kazdym vlaku jede jeden blb... Asi ji prubnu!
Milanek: no neni to jen o foukani, ale o pohodli, to bych asi musel vyzkouset. Faktem je, ze nafukovacka je oproti obyc. karimatce uplne jina liga. Dokazes porovnat i tuhle oproti nafukovacce?
ty "kartony na vajíčka" toho hodne vytlumi - je to tak na pulce cesty mezi obyčejnou plochou penovkou a dobrou sirokou nafukovackou - nevim jak moc si haklivej - ja se na tom vyspim do ruzova :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Ja jsem sel od prvopocatku do Thermarest a mam ji uz tak 8 let. Spim na ni minimalne 20x rocne a pro zatim vzdy bez problemu. Moji jsme poridil za nejaky free body nafukovacku z Husky a za 2 roky a x dovolenych zatim bez problemu.
I pád na hubu je pohyb kupředu
http://cs.sportsd...e=78217490hele koupil jsem v directsports.com karimatku 7cm na výšku neb jsem citlivka:-) a jinou už nechci a dal jsemza ni 390 Kč,a tu stejnou tam mají jen karimor ale už stojí 9stovek....ale jak říkam peckovní a hlavně hrubá a dobře strašně dobře se balí
Upravil czunik dne 23.07.2014 14:04
http://czunici.ra...
Za mě pokud ti nevadí cena, rozhodně Therm-a-rest. Záruka je záruka.
Jestli ji využiješ 3x do roka, tak klidně kup něco za pár peněz ALE hlavně ať je s protiskluzovým povrchem, jinak spíš za hodinu vedle ní
czunik napsal: http://cs.sportsd...e=78217490hele koupil jsem v directsports.com karimatku 7cm na výšku neb jsem citlivka:-) a jinou už nechci a dal jsemza ni 390 Kč,a tu stejnou tam mají jen karimor ale už stojí 9stovek....ale jak říkam peckovní a hlavně hrubá a dobře strašně dobře se balí
Jaká je velikost po sbalení?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Artiach jsem koupil před osmi lety v Hudy tehdy za 4200kč(dnes je cena podstatně nižší)spím na ní minimálně 50x ročně a pokud se sejde doma více lidí tak ji používám i pro ně.Za celou dobu bez opravy a drží.Jo a páč nejsem trpajzlík tak oceňuji rozměr 200x60x3.
Já mam skládací od němeký armády - maj jí v armyshopech. Při ceně cca 200Kč maximální komfort - je Ti jedno jestli ležíš na kamení nebo kořenech. Porovnávam to teda s obyč pěnovou nenafukovací - a od tý je to výraznej rozdíl. Nafukovačky neznám.
Aldo, jak jsi napsal. Tehdy mi to chtěli vyměnit. Já jsem se obával, že se závada (tisíc drobných úniků v místech skrčení při skládání) bude opakovat a že se ureklamujeme.
Tak jsem ji s mírným doplatkem vyměnil za tehdy nově zavedenou třídu ELITE
Druhý rok používáme toto http://www.maxiko...ntex-68797 k tomu jsem dokoupil z Lídlu "nafukovadlo/vyfukovadlo" na 12 V za nějakých 150 Kč.Slušná záležitost na spaní.Manželka už nemusí vozit polštářek,protože ten už je v tom a má to protiskluzový povrch a za ty prach je to asi dobré.Vyzkoušeli jsme lehátka od Louise s integrovanou pumpou.Jedno vydrželo sezonu,pak v záruce vyměněno a po ukončení záruky odešly obě dvě.Následně nákup Husky samonafukovačka á 1000 Kč.příběh naprosto stejný,jen samonafukovačky zaberou daleko víc místa.
.