Utrh se mi ventil ze zadního brzdiče brembo jak je natočenej v tý matici ( 1150gs r.2000)
žádný vytahováky nepomohly, tak to musim sehnat nový.
Neválý se to někomu doma? Nebo se to dá koupit nový? Ježek?
Upravil becka dne 30.07.2014 14:47
hlavně, že je pivo ftlamě
Stalo se mi to taky,tak jsem to zavařil a když potřebuju odvzdušnit,tak povolím celej šroub,zkoušel jsem odvrtat,novej závit a jinej odvzdušňovák,ale začalo to prosakovat,tak jsem to vyřešil takhle a je klid.
Předělat na větší odvzdušňovák. ideálně zadat šikovnému soustružníkovi. Je to práce na půl hodinky. Já bych to klidně udělal, dokonce bych vyrobil i novej odvzdušňovák ale jsi dost daleko
Hmm, také jsem to letos dělal. Jak je v té velké matici při pohledu shora zahloubení, drží se v závitu voda a závit hnije. U mě pomohlo až odvrtat celý starý odvzdušňovák (odvrtání špičky kuželu nepomohlo), a vyčistit závit v matici. Musel jsem si pak ještě vyrobit nový odvzdušňovák stočením většího z M7 a vyříznutím nového M6 závitu očkem, protože všechny odvzdušňováky průměr M6 v Kelly měly sotva 5,5 mm a vaklaly v protaženém závitu v matici, takže do obchodu sebou radši s šuplérou, nebo maticí.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Už jsem to tu psal několikrát (a Servisák to teď výše taky připomněl) - jde koupit v KTM - tam se tahle součástka dá koupit jako samostatný díl. Nebo odvrtat jak píší ostatní.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Mimochodom ja som zhanal kedysi original manžetu na zadný hlavný brzdovy valec, u BMW nemožne len komplet za viac ako 150é ale u ducati to bolo bez problemov za hadam asi 5,-é Všetko čo je origo BREMBO treba hľadať aj u iných motocyklov ked sú diely mnohokrát podobne alebo doslova identicke aj z kodom vyrobku tak, ako v pripade odvzdušnovaku z KTM, kľudne možno aj z Aprilie a väčšiny EU motoriek, zvlašt italiano!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Já bych spíše řekl, že to co napsal Ježek je ten správný, podle závitu ten vnitřní díl. Pro oba se bude potřeba obrátit na KTM.
Upravil Miho dne 30.07.2014 21:40