Taková dlouhá cesta ve mě zraje už dlouho. Letos se to všechno tak nějak sesumírovalo že jsem si řek se.ru na vše a jedu. V plánu byl i návrat přes Čínu ale po vřelém přivítání na ambasádě a ujištění že není vůbec žádný problém a "budeme velmi rádi když k nám individuálně přicestujete" , přišlo vystřízlivění při zmínce že jedu na moto. Ono by to tedy šlo abych jim nekřivdil ale stalo by to asi 7000 dolarů na 10 dní, vojaka v autě s sebou a přesně schvalenej itinerář cesty a spaní pouze v hotelech kde můžou spát cizinci. Tolik ale do tý Číny zase nechci takže snad příště. Iránský vízum je na dlouhy povídání každopádně ho mam. Jistotu že mě tam pustěj ale prý ne. Uvidíme. Aby toho nebylo málo v úterý jsme zjistili mastnej tekoucí tlumič. Když chcete odjet ve čtvrtek tak to je docela hoňka. To že bmw nahr.dily na tlumič nedodava všichni ví. Nakonec se podařilo. Teď sem to akorat domontoval zpatky na balení už nemam. Hold těsně před odjezdem.
Takže se tu mějte pěkně dam si sám cca 25000 km vypada to tak na 60 dní .
Díky všem který mi poskytli cenné rady a inspiraci. Velké díky mojí dceři.
ZVLÁŠTNÍ PODĚKOVÁNÍ :
Ježkovi, za servis,rady,trpělivost a ochotu
Milanovi Servisákovi za trpělivost, rady a ochotu
Procházkům ml. a st. za ochotu a expresní servis na tlumič
omar71 přiložený následující obrázek:
[199.08Kb]
Upravil omar71 dne 08.10.2014 12:41
Tak šťastnou cestu Romane, ani jsme se nestihli spojit... Já vyrážím tím směrem v sobotu, ale Ty poletíš až do Gruzie téměř bez zastávek, takže se asi nejspíš na cestě nepotkáme. Užij si to a šťastný návrat zpět.
P.S: také ještě nemám sbaleno, navíc ještě nemám tak asi půlku věcí... :-)
KTM 1190 Adventure R
Ty jo, ono to jde i bez zbytečný mediální masáže, kikstarteru a podporou předních českých cestovatelů? O to víc se těším na cestopis a fotky.
Šťastnou cestu a podávej informace jak to jen půjde. Držím palce!
Tak snad ti to konečně vyjde a nespěchej,když už jsi kvůli tomu se vším praštil,ať si to řádně užiješ
Akorát jestli jsem to správně pochopil z toho,co psal Shimanski,tak jedeš horem tam a spodem zpět a to je možná trochu škoda.Ty ruskokazašský pláně bych si nechal nakonec,až budeš utahanej a budeš se těšit domů
Každopádně držím palce a bez nehod a závad užívej pořádnou cestu!
Upravil Mr GS dne 31.07.2014 09:28
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nazdar tise ti zavidim, stve me ze se ted nedokazu urvat ani na ****h 14 dni a vyrazit, bylyi jsme ve Slovisku a i tech 8 dni bylo malo. Snad pristi rok to vyjde a dostanu se na 3 tydny. Tak hlavne davej na sebe bacha at vse dobre jede.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Taky drzim palce at se hlavne nic spatnyho nestane!
Jo a nevim jestli mas v Kazachu kanon Charyn, ten urco nevynechej, da se tam sjet uplne dolu aji, ale je tam zakazany spat.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Tak kolama na zemi, hodně krásných zážitků a všechno si to dobře pamatuj, příští rok jedeme do Baku na měsíc, tak podáš cenný informace alespon z části cesty..
Hodně štěstí!
Marino
pekne nalozeny , jinak kdo ti montoval ty drzaky na kanystry? je to dost nizko teda kufr stim nepolozis na zem teda pokud dobre vidim
Čeština můj koníček
ADV ONE napsal:
položíš, ale bez kanystru. Když to dáš výš, tak zase neotevřeš zámek a nebo k němu bude velmi obtížný přístup.. Navíc, za jízdy je to jedno.. Při sundavání asi není problém kanystr sundat. Pravý kufr co vidím problém nemá ani s kanystrem..
ono ten zamek na nic nepotrebujes jelikoz se ty kufry otviraji naopak teda alespon moje na F800GS to tak mam , jinak musis to nejprve sundat kanystr a pak to odcvaknout atd , ja si to udelal tak aby to mohl stat, ale kazdymu muze vyhovovat neco jineho
hlaven at se omarovi cesta podari a to je to nejdulezitejsi
Čeština můj koníček