Chlapi akutne shanim jakoukoliv zadni gumu nekde v okolii Ceske Kamenice, Decina, Ceske Lipy.
Nevite? Diky.
Upravil Kubrt dne 14.08.2014 21:29
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Když se domluvíš s Mařou,tak ti můžu přivést jeho lehce jetou Metzeler Tourance...ale mrskej s sebou.Nerad jezdím potmě
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Dik vsem. Guma to neni. Bud lozisko nebo kardan, takze zitra na vozejk a hura domu.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
mara napsal:
Kubrte to je blbé, mohla to být s tou gumou ta nejlepší varianta. Seš si jistej?
Guma je taky špatná...přecejenom je to smradlavá K60 Takovou pilu,co tam má,jsem ještě nikdy neviděl ale tím to fakt není.Hučí a dře ložisko...a snad to bude "jenom" tohle
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kubrt napsal:
Dik vsem. Guma to neni. Bud lozisko nebo kardan, takze zitra na vozejk a hura domu.
Co s tim zase mas?
Co ti to dela?
Hlavne ze ses na fejzbuku kasal,jak si motorku servisujes a stelujes na dovcu a Remus ti tam predvidal,ze budes zase tlacit....
Bla bla... Remus me muze vis co... Priprava na dovolenou nema nic spolecnyho s tim, ze se mi vysralo doufam jen to lozisko... Emilio, alespon nekam jezdim a nehonim si pero u pc ...
Upravil Kubrt dne 13.08.2014 10:47
Tak si tady nakonec jeste budeme merit pindoury? To snad ne...
A je to "opravený"... Hlavní ložisko v zadním kole, mi podalo ruku a rozhodlo se umřít.
Vencar1150r napsal:
Mě to ložisko podalo ruku v Norsku z ničeho nic a bylo po dovolený.
Jen informačně jak to vypadalo z ničeho nic? po kolika km? předpokládám že s r1150 nejezdíš terén, brody, bahno. Já od 70000km poměrně často zkouším jestli nemám nějakou vůli, dnes 97tis, ale je fakt že před Norskem bych ho udělal.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
mám na originál ložisku 125tis km. To bych ho uz taky mohl preventivně vyměnit. :-)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
hrabe..
kubrt... a ložisko bylo jaké výroby neřikej že se odporoučí po 35 000..páni..dneska dělají fakt všechno z másla...
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
Ložisko bylo asi original BMW... Kdysi jsem ho kupoval od místního člena a Tonda mi pak měnil ložiska v koncovým převodu... Myslím si, že stát se to muže. Nikde nemáš záruku že vše vydrží mrak kilometrů...
Jenze natom se klidne mohl podepsat i pouzitej olej. Radim tam lil jakejsi Valvoline a klidne se mohlo stat ze se prehralo lozisko a praskla klec. Ale spis to bylo holt unavou materialu. Stane se je to jen vec.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Servisák : mohlo, to netvrdím... Avšak mnou litej olej splňoval klasifikaci API GL5... Čert ví...
Taky bych řekl, že to byla prostě smůla na špatný kus ložiska a olejem tohle nebude. Ložisko umaže jakýkoliv převodový olej (klidně i motorový olej - případně vazelína). Ty superluxus oleje se dávají kvůli ozubenému převodu (hypoidní soukolí) - to už jen tak nějaký olej dlouhodobě mazat nezvládne.