Moc krásný, letos jsem tam taky byl, jen jsme měli smůlu na počasí. Takže z tvých fotek jsem aspoň viděl co jsem projížděl a neviděl v oparu mlhy :-)
Jedu? Tedy žiju!
Svato, vidim ze jsi taky obcas potkal prehanku jako my. Fotky super.
Vojto trasu bude muset hodit Rado, ja jsem lama.
Misak hele nam taky dost chcalo, ale nemeli jsme pevnou trasu, tak jsme treba fagaras odlozili o den. Pak jsme se dozvedeli, ze ten den tam snezilo.
Abych nezapomnel musim podekovat Jirkovi 3x,delal nam na dalku rosnicku.
Splněný sen moje 1100GS
Kluci diky jsem rad ze se fotky trochu libi.
Jiriku, Apuseni nevyslo, ale o to mam vetsi chut se tam vrarit.
Jinak k pocasi. Ja v zivote tolik bourek nevidel, ale bylo pozitivni, ze jak rychle prisla, tak rychle odesla. Za 15-30minut bylo po vsem a mohlo se jet dal.
Pokud dostanu pristi rok vychazky, chtel bych se tam znovu podivat. Okolni sotolinky na Alpine mi nedaji spat.
Snad to vlakno dokope Rada k udelani videa
Splněný sen moje 1100GS
Kurna, asi poste jsem se koukl na foto a jel bych hned. Video je ve stavu nasledovnem: Vsechno nacpane v strihacim softwaru, predbezny napad tam je, ale protoze jsem mel novou helmu a nejak jsem nestastne upevnil sanky na kameru, materialu je trochu min nez minuly rok z alp, takze to bohuzel nebude krok dopredu ale spis zpatky.
Prselo nam snad kazdy den krome prvniho a posledniho Ale jak pise jencek, byla to bourka, takze rychle pryc a bylo jasno. Nastesti nas to chytlo vzdy kdyz jsme stali a strecha byla na dohled. Horsi bylo predposledni den kdyz jsme jeli smer Apuseni/Arad. To bylo dost vydatne (porad mam pred ocima pohled toho typka na benzince kdyz tam ze me zacla tect ta louze - asi si myslel ze jsem se pocural
Kazdopadne bilance dobra - nejdriv me zacla mizet vule na spojce a pak se jencek rozhodl ze chce R550GS a pojede na jeden valec. Takze celkem se nam to prodrazilo
Jencku, ty hlavne zarizuj opustak doma, kdyz bude potreba, tak se zas u Vas ukazeme a budeme se chovat jako mili lide at pak vysomrujes jeste par dnu
Z me strany diky Jirkovi za rosnickovani a Tondovi za pritele na telefonu i po prijezdu dome! A jenckovi za bezva partaka!
EDIT:
Uz se mi donahravali fotky z moji profesionalni digitalni fullframe zrcadlovky (foceno mobilem http://1drv.ms/1s...
Upozornil bych na posledni v poradi - video, kde je videt krasy rumunskych vesnic kolem dunaje kousek od srbskych hranic!
Upravil radovant dne 22.08.2014 15:41
Tak jsem koukl na foto a ze začátku jsem byl v lese kde to je. Až pak mi došlo že je to tvůj výšlap než jsem přijel.
Ani jsem si nevšiml, že si tolikrát fotil:-))
Splněný sen moje 1100GS
No par jsem jich cvakl. Nejak to moc netridim, takze je tam vsechno v tom obdobi kdy jsme byly na dovo. Ty se tam zatoulali nejak omlyem. Vcetne moji segry sedici na traktoru v Bratislave Prave mam pred sebou otevreny magix movie edit a odhodlavam se zariznout virtualni skalpel do videa... Ale moc to dnes nevidim, nejak me zmaha spani