Užitečné tema, taky nejakou hledam a je toho vsude tuny. Kdo se v tom ma vyznat. Kolega je zelenej mozek a doporucil mi armyshopy.
Upravil xHackerM dne 15.08.2014 22:22
Celovek jsem mel hafo a muzu jen doporucit,abys nelpel na cene do 1000. Pridej 500 a jdi do Led Lenser. Opravdu pecka a znackova vec. Dobre koupis na www.mall.cz
Airspeed napsal:
Celovek jsem mel hafo a muzu jen doporucit,abys nelpel na cene do 1000. Pridej 500 a jdi do Led Lenser. Opravdu pecka a znackova vec. Dobre koupis na www.mall.cz
Na ty jsem se taky díval a mají je myslím kluci v TT.Jen ještě zkusím porovnat ceny u nich a na tvém odkazu.
.
Airspeed napsal:
Na ty jsem se taky díval a mají je myslím kluci v TT.Jen ještě zkusím porovnat ceny u nich a na tvém odkazu.
Klidne ti ji pujcim na zkousku-stejne si uz letos nezajezdim. Jsem sama orteza a muzes testovat dle libosti celou zimu
bluesbery napsal:
Nejlepší čelovku jakou jsem kdy viděl a měl mám od KUKYho, ostatní info podá on sám.. Svítí jako kráva !! ( čelovka, ne Kuky )
Sašo a je jednu,maximálně na dvě AAA baterky?Jo a jmenuje se to nějak?
Na dve baterky necekej vubec zadny vykon. Opravdu nelaboruj a bez do overeneho. Jak jsem psal-pujcim ti ji na testovani zadara protoze vim jak ti podelana celovka dokaze pritizit.
bluesbery napsal:
Nejlepší čelovku jakou jsem kdy viděl a měl mám od KUKYho, ostatní info podá on sám.. Svítí jako kráva !! ( čelovka, ne Kuky )
Sašo a je jednu,maximálně na dvě AAA baterky?Jo a jmenuje se to nějak?
Na dve baterky necekej vubec zadny vykon. Opravdu nelaboruj a bez do overeneho. Jak jsem psal-pujcim ti ji na testovani zadara protoze vim jak ti podelana celovka dokaze pritizit.
Je na tři AAA , dá se zaostřovat a dosvit je neskutečný. Nemám ji teď u sebe abych ji třeba vyfotil, ale snad KUKY brzo dodá info.
Tři kolegové/kamarádi mají 850lm H14R.2 a už jí mám taky. Je to prostě naprosto jinde než zatím všechno co jsem viděl. Jinak 10 let jsem používal Petzl a myslel jsem že svítily docela dobře - omyl. Do litru vyjde H3 nebo H5. Já jsem na sklad vzal nejlevnější H7R.2 která má 300lm ale i ty slabší jsou dobrý. Ta H7 celkem v pohodě nahradí světlo pro dojetí i na motorce. Na kole naprosto geniální. Před chvílí jsem se vrátil z krátkého testování na kole (asi hodinového) a je to naprosto geniální světlo.
Měl jsem to na plastovém držáku na řídítkách (z čelovky se vyndá bateriový box a svítilna a zastrčí se do takového mezikusu). Shodou okolností jsem si tu čelovku dneska pořídil a zrovna dneska jsme to namontovali na řídítka na kole.
Tady je pár fotek jak to svítí...
Tohle je koruna nejvzdálenějšího stromu který od garáže vidím - odhadem tak 100m
PavelDR napsal:
Když to sem nedá Kuky,tak to sem můžeš časem vyfotit.Dík
Dal jsem ji jedné téměř slepé známé ( má tzv. trubicové vidění a to jen z cca 5 %) ale nemůže si ji vynachválit. Bez ní by ve tmě jak sama říká byla bezprizorní.. ( to není reklama) Ale zkusím pořídit foto a další info.
Upravil bluesbery dne 15.08.2014 23:20
Airspeed napsal:
Klidne ti ji pujcim na zkousku-stejne si uz letos nezajezdim. Jsem sama orteza a muzes testovat dle libosti celou zimu
Díky za nabídku.Tak jak tu píšeš,tak sis asi do teď hodně zajezdil.Tak hlavně ať jsi co nejdřív fit.
.