nazdar dneska jsem zacal pucovat masinu a divejte na co jsem narazil , ten vyfuk je kupovanej v lednu a najeto cca 7000km, jezdenej minimalne v desti, bahne atd., to by asi delat nemelo na vyfuku Akrapovic za 18tis.
Upravil schrek dne 23.08.2014 08:08
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ja nepiju stal se ze me abstinet , tu alkoholovou cast zivota uz mam za sebou
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj tohle už jsem viděl. Některá nerez to prostě děla pokud je to stejný co jsem viděl já mělo by to jít odleštit prostě to je jen takovej povlak . Skrátka i nerez při vysoké teplotě někdy může bohužel rezavět, u těch laděnejch výfuků je to dost běžná věc oni na to používaj docela měkou nerez aby se to dobře ohýbalo a ta není extra kvalitní.
jasny ale prote to pujdu reklamovat tohle je mazec neznam nikoho z akrapem komu by to po 7000km udelalo Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já myslím, že to máš od něčeho postřikany ,normálně by se jen zabarvil od vysokých teplot,stačí na to raní rosa a trochu prachu,pak se to tam zapeče
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
[quote]Jara Cimrman napsal:
Kvalita nerezu se lehce zjistí magnetem. Kvalitní nerez je antimagnetický. Jestli jen trošku magnetuje je to šmejd. J.C.[/quote
]ne magnetická nerez je potravinářská, pokud lehce magnetuje,tak to rozhodně neznamená, že je to šmejd
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz