Ani nenapinali retez (jeste nebyl nikdy napnut), vymenena palivova pumpa v ramci garance (cenikovka pres 8 litru podle fakt) -- kvuli spatnemu odhadu dojezdu. Doplnuji: pokud to chcipne pri odhadu dojezdu 70-80km je to uz spatne. Mne se to pozvolna posouvalo a skoncil jsem na 70km. Jestli to vydrzi ta nova se nevi, ale v mnichove o tom pry uz vedi Ten samy problem ma i Bluesberry a Randolf...
Autec.
---
jo a uz mam origos susplech
Upravil hicks dne 08.10.2008 08:55
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Taky mi kompjůtr stále ukazuje špatně dojezd - v nádrži byly ani ne 3 litry a dojezd ukazoval 170 km.. Ale zbývá mi 1000covka do serv.prohlídky. Tak jsem zvědav k čemu tam dospějí..
Ani nenapinali retez (jeste nebyl nikdy napnut), vymenena palivova pumpa v ramci garance (cenikovka pres 8 litru podle fakt) -- kvuli spatnemu odhadu dojezdu.
Vice odpoledne, ted nestiham.
Autec.
---
jo a uz mam origos susplech.
A copak ti říkali na ty tvoje svody od výfuku... to není v rámci garance...?
Mikes
Nově s KTM... :-)
Taky s tou pumpou mám problémy, člověk ujede 300km a ta potvora mi ukazuje dojezd už jen 30km
Tak si nejsem jistej, jestli neni problém jinde, ale zatim si to nepřipouštim
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
bluesbery napsal:
Taky mi kompjůtr stále ukazuje špatně dojezd - v nádrži byly ani ne 3 litry a dojezd ukazoval 170 km.. Ale zbývá mi 1000covka do serv.prohlídky. Tak jsem zvědav k čemu tam dospějí..
pry je ten senzor integrovany do palivove pumpy, takze ji celou vymenili... ani jsem tohle netlacil na reklamaci moc..
Je ale fakt, ze tohle chcipani pro dojezdu 100km na displeji dava projizdkam na osmikile triatlonovy nadech... vcera jsem zase tlacil
17 cm
Mikes napsal:
A copak ti říkali na ty tvoje svody od výfuku... to není v rámci garance...?
muj trpici valec bude muset jeste chvili pockat
17 cm
jacob napsal:
Taky s tou pumpou mám problémy, člověk ujede 300km a ta potvora mi ukazuje dojezd už jen 30km
Tak si nejsem jistej, jestli neni problém jinde, ale zatim si to nepřipouštim
to poznas jestli budes tlacit... u dojezdu 30km bych ja mel treba uz 40km natlaceno
17 cm
No, popravdě já jsem se nedostal dál, než k 60km, ale dotankoval jsem jen 13 l, víc se nevešlo, tak snad to odpovídá.
Hele, to je celkem zajímavá vlastnost na 800GS, udrží tě v kondici
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
To ti dělali v Praze? Máš to kupované u nich? Ted se rozhodujeme kam s tím, máme taky deset. Dovezli jsme to z Nemec a netuším co udělají s cenou, když to není u nich koupeno.
WALTR napsal:
To ti dělali v Praze? Máš to kupované u nich? Ted se rozhodujeme kam s tím, máme taky deset. Dovezli jsme to z Nemec a netuším co udělají s cenou, když to není u nich koupeno.
v Autecu mi to delali...
ad koupeni u "nich"... mam to sice z DE, ale vicemene z donuceni protoze mel Autec pry nejake potize s dodavkami a moji objednavku museli odrict... takze jsem takovej poloklient myslim. Ale veci a prislusenstvi mam vse od nich.
Jediny rozdil je ze nedostanes slevu 10% na servisni prace... imho.
17 cm
No my zjištoval cenu v Polsku (B a u nás v Ostravě a oba to viděli zhruba tak na 5t.
Přijde mi to divné, zkusím zavolat ještě tam. Jen doufám, že se mi podaří pražský přízvuk- jinak to máme za 10
WALTR napsal:
No my zjištoval cenu v Polsku (B a u nás v Ostravě a oba to viděli zhruba tak na 5t.
Přijde mi to divné, zkusím zavolat ještě tam. Jen doufám, že se mi podaří pražský přízvuk- jinak to máme za 10
hele tady je tolik naplavy, ze nas... ciste krve.. je tu pomalu
17 cm
v ostrave ? kde je v ostrave servis na moto BMW ? u autobusaku sice ma nejake moto... ale po te, co mi chtel prodat zvysene sedlo na predchozi 650tku za 15tkc od wunderlicha a motal neco o tom, ze origo je jeste drazsi... sem si u autecu nechal objednat za tretinu origos a spokojeny...
no neni nad to mit sveho servisaka, ktery je srdcem modrobily ....
Tak abych to dokončil.
Přijeli jsme tam, nechali nás se tam převléci a schovali přilby. Včer si všimneme, že předpokládaná cena 4000- říkám si už to začíná ráno nás obsluhuje jiný člověk. Čekám pětku, vyměna palivového čerpadla, serviska a servisní akce na kabeláž ABS.
Cena 2500 no není to krásné? Už venku se objevuje první servisák a velice příjemným způsobem popisuje co se dělalo a přeje příjemnou cestu. A nakonec průjezd slunečnými Jeseníky. Prostě parádní výlet(nepočítám startovní teplotu z Ostravy 4stupně) výlet do Prahé.
Jen mi není jasné, jak to že skoro zákazníkovi účtovali 2700 ale ano vím to. Hold krásná majitelka.
WALTR napsal:
Tak abych to dokončil.
Přijeli jsme tam, nechali nás se tam převléci a schovali přilby. Včer si všimneme, že předpokládaná cena 4000- říkám si už to začíná ráno nás obsluhuje jiný člověk. Čekám pětku, vyměna palivového čerpadla, serviska a servisní akce na kabeláž ABS.
Cena 2500 no není to krásné? Už venku se objevuje první servisák a velice příjemným způsobem popisuje co se dělalo a přeje příjemnou cestu. A nakonec průjezd slunečnými Jeseníky. Prostě parádní výlet(nepočítám startovní teplotu z Ostravy 4stupně) výlet do Prahé.
Jen mi není jasné, jak to že skoro zákazníkovi účtovali 2700 ale ano vím to. Hold krásná majitelka.
A kde že jste to nakonec byli? Bychl?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ja si u Bychla vzdycky pochvaloval pana Kopeckeho.
Byl spoleh na provedene prace v urcenem case a to mi stacilo.
Ovsem p Kopecky uz tam neni, minule se mi venoval nekdo jiny, fakt nevim jmeno, ale takovy jednani jsem jeste nezazil, choval se ke me jako bych zrovna kupoval 750i
Alda napsal:
Ja si u Bychla vzdycky pochvaloval pana Kopeckeho.
Byl spoleh na provedene prace v urcenem case a to mi stacilo.
Ovsem p Kopecky uz tam neni, minule se mi venoval nekdo jiny, fakt nevim jmeno, ale takovy jednani jsem jeste nezazil, choval se ke me jako bych zrovna kupoval 750i
A koupil jsi? Aspoň jedno? Neříkej,že ne...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS