Mam snad vsechny dily Long Way Round, ale je to v anglictine. O titulkach k tomuhle serialu se v anarchistickych kruzich vedou na internetu vasnive diskuse - a to je taky myslim vsechno. Takto "okrajovy" zanr asi nikdo prekladat nebude...
Upravil David_BO dne 09.10.2008 07:29
David - Brno, 1150 GS.
Mosquito napsal:
Nema nekdo z Vas Long Way Down a Round na DVD > s titulky ci dabingem?
Long Way Roun mám na DVD nahraný z kabelovky v češtině. A Long Way Down stažený z netu ale jen s origo anglickým zvukem. To druhý by mně taky zajímalo v češtině. Kdo má a vymění?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Alda napsal:
nebo... Naval to ty hajzle nebo mi selze pistole
tady mozna staci jen pribouchnout dvere
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
LWR a LWD na DVD skouknout v CJ na LCD u lahvičky RUM by bylo OK.
Na LWR a LWD na DVD puštěné na LCD v AJ mám málo LSD.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Alda napsal:
nebo... Naval to ty hajzle nebo mi selze pistole
tady mozna staci jen pribouchnout dvere
HELE Hicksi NESER! Nebo to řeknu v tom tvým salonu a při FK dostaneš ještě navíc od paní Liu anální aretační kolík.
Upravil BIGR dne 09.10.2008 16:13
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Nazdar chcípáci.
Kdo to chce tak to mám = Long Way Round, Long Way Down a Race to Dakar ( něco dabing, něco tutulek) . Šlo to na kabelovce a Robča měl náhodou zapnuté DVDr, pouze cca 2x jsem to nestih takže nějaké 2 díly z toho mi chybí.
Netušim akorát jak to províst páč nejsem žádná rozmnožovna a je to nelekální ( je toho cca 20 hodin ).
Navrhněte způsob konspirace
A to víte že původně to mělo být na KTM .....ale firma KTM jim ukázala FUCK OFF ORANGE LONG WAY tak celý zklamaný vzaly za vděk BMW.
Ty bozi v KTM si teďkonc asi musej drbat LC.
Robert přiložený následující obrázek:
[94.52Kb]
Upravil Robert dne 09.10.2008 17:42
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.