Ahoj,
plan cesty se oproti situaci pred odjezdem lehce zmenil, nicmene cesta zustala temer stejna (asijska cast). Zatim mam hotove jen fotky, tak muzete mrknout
Paráda. Co cesta, to luxusní fotoseriál. Přemýšlím, kolik ujedete kilometrů v kuse, než zastavíte na focení? V každém případě, to stojí za to. Chlapi, zvládáte takové cesty i s rodinou doma? Nějak se mi roky nedaří urvat dýl než na 9 dní v kuse. Fakt upřímná závist, a uznání. Respekt.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Heh, no rozpocet byl asi tak, ze jsem planoval vejit se do 80tis...ale nakonec to bylo cca 95tis a to nepocitam servis motorky po ceste (ale ten bych delal i bez cesty, jen o par tisic pozdeji). Pred odjezdem jsem byl 30tis minus...
Pavle, to bude tim, ze zadnou rodinu zatim jeste nemam S tema kilometrama je to ruzny, proste nekdy jedes 2000km (Kazos, Rusko cestou zpet) a neudelas ani fotku a nekdy zastavujes co 100 metru (Pamir, Gruzie). Obcas bych chtel mit fotak v bulve, protoze mistama me to foceni uz nebavi...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
fotky moc pěkný. Když jsem se díval na fotky z Gruzie a Arménie a místa kde jsem taky projížděl, tak mám pocit, že jsme oba byli na různých místech, protože fotky jsou neporovnatelný. Musí to chtít někdy hodně sebedonucení zastavit, někám popojít a fotit místa kde já jen zastavil a na pár vteřin se rozhlídl. Výsledek ale stojí za to.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Diky moc! Tak poporade, nejsem ani cestovatel ani fotograf...proste tak nejak delam co me bavi Je super jen tak si nekam jet, ale bohuzel mi prijde ze v dnesni dobe i ten mesic je malo aby jsi se mohl jen tak nekde flakat - viza, hranice, atd...nastesti tu nemam zadne zavazky a v podstate me tu nic nedrzi a jen to jen o tom, ze su prizdisrac nekam vyrazit dal a resit problemy az prijdou (prachy, prace, jidlo, spani, viza, atd.).
Povypravim rad, na west session nejspis dorazim a pak jsou v planu jeste minimalne dve prednasky kam jsem zatim pozvany. Ale necekejte zadnou show, nejsu Igor
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
vojta napsal:
Diky moc! Tak poporade, nejsem ani cestovatel ani fotograf...proste tak nejak delam co me bavi Je super jen tak si nekam jet, ale bohuzel mi prijde ze v dnesni dobe i ten mesic je malo aby jsi se mohl jen tak nekde flakat - viza, hranice, atd...nastesti tu nemam zadne zavazky a v podstate me tu nic nedrzi a jen to jen o tom, ze su prizdisrac nekam vyrazit dal a resit problemy az prijdou (prachy, prace, jidlo, spani, viza, atd.).
Povypravim rad, na west session nejspis dorazim a pak jsou v planu jeste minimalne dve prednasky kam jsem zatim pozvany. Ale necekejte zadnou show, nejsu Igor
Na Radarku přijedeš?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko