Určitě by se to tu objevilo, tak se ptám na Váš názor. YouTube Video
Můj názor je, že je to totálně zpackanej zákrok kde pachatel (předpokládám že motorka byla buď kradená, nebo řidič pod vlivem OPL (drogy, chlast)) o fous nepřišel o život. Neumím si představit co by se stalo kdyby ho o ten sloup rozmačkali na kaši i s mašinou.
Ten kopanec do žeber a rány pěstí do obličeje přes helmu si mohli odpustit. To opravdu není profesionální a je vidět, že policie je v takovejch sračkách, že nabírá do služebního poměru i lidi, co by dřív psychotesty neprošli. Normální "rozumnej" policajt by měl svoje emoce umět ovládat.
Chápu že byl nasranej, že se nepřipoutal a dostal pěknou ránu od airbagu když nakulmovali to auto, ale to ho neomlouvá.
Byl jsem u zákroku tady v Brně, kde pachatel ujížděl na motorce hlídce i se spolujezdcem. Byl to výrobce a prodejce drog a spolujezdec si na zádech v batohu vezl varnu na výrobu drog. Nezvládli zatáčku a přes obrubník hodili salto mortale. Naštěstí pro ně u nebody zastavil lékař co projížděl kolem a poskytl jim odbornou první pomoc....
Na videu nejsou vidět SPZ vozidel, ale předpokládám že to bylo asi v Praze, rovněž zasahující policisté v octavii combi nebyli v běžné pořádkové uniformě (čerňáky), těžko říct co to bylo za útvar, ale poslal bych je znovu na psychotesty.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
A co čekáš?Kdo ti dneska bude dělat takovou "zasranou" práci za 16tis?Srát se s lidma,poslouchat ty ****ní kydy,nastavovat držku a hlavně zdraví a na závěr to ještě pěkně zdokumentovat na pěknejch pár stránek papíru.To bude dělat jenom srdcař,jako je Ruda a nebo dement,co si jinde nevydělá ani na slanou vodu.Dokud tady ten trapnej prohnilej stát nezačne těmto lidem pořádně platit,tak si nemůže dělat nároky na nějakej výkvět společnosti-naopak...a někoho do tý uniformy prostě navlíknout musí,takže to dopadá takhle...Jednoduchý...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nevím, co tam týpek říkal tomu fízlovi, co ho pak potahal a nasypal mu do helmy. Třeba mu vyhrožoval bohatým taťkou nebo něco mnohem horšího....
Třeba bys mu na jeho místě nasypal taky.
Byl to sr*č, dostal do tlamy, zlomenej vaz nemá = pro mě to tedy je cajk.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
...a ještě na závěr...v Praze jdou vůbec policajti příkladem tak,že nedaj ani blbej blinkr,když odbočujou...jako každej línej pražák,takže už se nedivím ničemu.
Ať rovnou všude jenom postaví kamery a fotopasti a řeší všechno rovnou soudně až posléze,protože to bude menší ostuda a menší výdaje.
Vždycky jsem s policajtama cítil a zastávl se jich,ale potom,co jsem se odstěhoval tady do toho bordelu(čti hl.město),tak vidím,že nevidím nic.Minimálně dopraváci,jsou tady úplně k hov.nu...to si troufnu říct na rovinu.Každej vylízanec tady sedne za volant nebo za řidítka a dělá si CO CHCE....doslova a do písmene!
Hrabe_X napsal:
Nevím, co tam týpek říkal tomu fízlovi, co ho pak potahal a nasypal mu do helmy. Třeba mu vyhrožoval bohatým taťkou nebo něco mnohem horšího....
.. to myslíš vážně ???
ps.. kdy to bylo ve zprávách ?
Upravil chstepan dne 08.09.2014 12:39
(ch)stepan
Málo fakt pro hodnocení. Mohl být celostátně hledanej pro vraždu nebo "jen" nezastavil na stopce. Tak či tak ujížděl majákům PČR, může být rád za to jak dopadl. Taky po něm mohli použít služební zbraň a netrefit kolo, ale záda. Každopádně co se tam dělo po nasazení želízek už bylo přes čáru.
Když už je to i tady, něco mi říká, že to uvidíme zanedlouho ve zprávách na Primě nebo Nově.
tvl.. to jsou TOTALNI magori(!)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hrabe_X napsal:
.. to myslíš vážně ???
ps.. kdy to bylo ve zprávách ?
----
Ve zprávách to bylo včera - už nevím, na jakým programu.
Myslím to vážně a vážně mě štve pravidlo, že zloděj (či jinej šmejd) má dnes větší práva, než okradený, v base je lepší výbava, než na studenstkých kolejích.... a tak bych mohl pokračovat.
Kdo jde krást, měl by počítat s tím že může přijít o život.
Tenhle dostal nakládačku protože ujížděl fízlům. Už to je důvod na přesdržku a když mu táta nedá, dostal výchovnou od poliše.
Sestřelit ho ale autem nemuseli, to mi přijde hodně přes rámec. Pak už to bylo zasloužený.
Za život mnohý z nás schytal horších ran ani nikomu neutíkal. To tuží charakter.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
no podle videa to nevypadá že by nejdřív narazil do sloupu motorkář a pak auto ... ale ať už je to jak chce .. to co bylo potom to je teda humus
to jako ten kopanec do břicha, otočka za hlavu a pak pěstí do obličeje ti přijde jako OK ??? od "profíků" ...
Upravil chstepan dne 08.09.2014 12:55
(ch)stepan
Jak ho tím autem hrnuli - to je pokus o vraždu! Ten týpek byl někdo, kdo už má zkušenosti, protože lehl a dal ruce za hlavu. Akce po nasazení pout - to je síla.
Nechci se zastávat darebáků, ale tento zákrok se "pomahačům a chráničům" nevyvedl. "Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ja fakt nevim jaky na to mit nazor. Jako smest motorkare (nebo kohokolv jineho) je dle me zhovadilost. Na druhou stranu, kdyby to honicka pokracovala a vletel na zastavku plnou lidi, asi by to bylo horsi.
Nejlepsi by bylo neujizdet. Myslim, ze kdyz to video uvidi hodne lidi, muze to byt poucne v tom, ze nebudou ujizdet a muze to eliminovat dalsi nestesti.
Tu fakt nevim, zda dat palec nahoru s vyhradami a nebo to odsoudit na venek a vnitrne s tim souhlasit.
Splněný sen moje 1100GS
Kdo si prohlídne video od začátku zpomaleně, vidí zcela jsaně, že došlo k nárazu policejního vozidla do motocyklu a tím došlo ke ztrátě kontroly trakce. Já to vidím jako pokus vraždy řidiče motocyklu, protože policisté si museli zcela jasně uvědomit, že nárazem služebního vozidla do motocyklu musí logicky dojít k nehodě a tím mohou způsobit zranění nebo i smrt řidiče motocyklu. Jen náhodou nedošlo k usmrcení.. Předpokládám, že policisté budou mít u soudu výmluvy typu: "praskla nám pneumatika a tím došlo k nemožnosti kontroly nad vozidlem a proto jsme ho omylem nabrali" a budou se snažit svést vinu například na technickou závadu.. V době, kdy policisté měli důvod k zastavení řidiče, neměli žádné informace o řidiči samotném a proto nebyl důvod na razantnější zákrok - a tento byl naprosto neadekvátní. Nicméně, vzhledem k tomu že pravděpodobně dle oblečení zákrok prováděla hlídka PMJ (pohotovostní motorizovaná jednotkaú kde nepracují zrovna duševně nejsilnější jedinci (říká se jim interně PMJ - pomalu myslící jednotka) tak by způsob zákroku odpovídal.. Prostě bezmozci, co to mají jako adrenalin a vidí rudě.. Inteligentní policista zvolí v závislosti na situaci způsob, jakým řidiče zastavit.. Stejně tak jaké donucovací prostředky použít.. Situací je mnoho a každá je jiná..
Nicméně, i u policie dělají jen lidé.. A lidé jsou různí.. Osobně znám policisty kterí se neštítili okrást zavražděného vietnamského podnikatele o zboží se kterým podnikatel obchodoval když měli hlídat místo činu než přijede technik nebo jiné, co s oblibou mlátili spoutané pachatele popřípadě šikanovali řidiče.
Upravil jezek dne 08.09.2014 13:09
.. no myslím, že to ani kluci policejní nechtěli .. možná ho chtěli shodit ale prostě nezvládli auto a napálili to do sloupu a proto pak na něj byli tak nasraní ... jak si drží hlavu a pak ho jde kopnout do břicha ...
jezek napsal:
Já to vidím jako pokus vraždy řidiče motocyklu
on to JE pokus vrazdy.
imho jim TOTAL ruply nervy, viz jak se k nemu chovaji potom.
Upravil hicks dne 08.09.2014 13:10
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no podle videa to nevypadá že by nejdřív narazil do sloupu motorkář a pak auto ... ale ať už je to jak chce .. to co bylo potom to je teda humus
to jako ten kopanec do břicha, otočka za hlavu a pak pěstí do obličeje ti přijde jako OK ??? od "profíků" ...
Tohle nejde objektivně posoudit.
Nevíš co tomu předcházelo. Co tam padlo za slova... jak se policajt vyspal, jestli mu nepřipoměla ženská, že nosí málo peněz, zatímco nasazuje život kvůli šmejdům, který z nich maj srandu.... Třeba mu na motorce ukazoval, že je jednička a prostě mu to jen nesedlo....
Dohnal ho, rozbil přitom auto, má tedy po prémiích, je před vejplatou a ještě sežral volant. Do toho neměl v tu chvíli dostatečný respekt, tak si ho prostě zjednal.
Teď ho za to budou popotahovat a to mi přijde taky cajk.
Výsledek bude takovej, že za neprofesionální plat podal neprofesionální výkon.
Policajt se poučí, že takhle se nemá s lidmi zacházet a maník zase přiště policajtům zastaví. A nebo taky ne.
H.
hobr napsal:
Ten týpek byl někdo, kdo už má zkušenosti, protože lehl a dal ruce za hlavu.
To je dedukce
Policie po takovým zákroku vždycky jen potichu vystoupí z auta a čeká,jestli si dotyčnej třeba nelehne a dá ruce za hlavu...podle toho samo taky poznaj,že už má zkušenosti,takže ví,s kým mají tu čest
Hrabe_X napsal:
To snad nemyslíš vážně?
Oni toho kluka narumplovali natvrdo autem a hodili ho na sloup. Sami při tom zrušili služební auto. Pak ho zmlátili.
On neměl řidičák a proto jim ujižděl z parkoviště, kde byl frajeřit za kamarádem.
Myslíš vážně, že to je adekvátní zákrok?
Co kdyby policajti sráželi chodce co jdou na červenou na přechodu, nebo přechází mimo přechod autem zpátky na chodník?
On jen neměl řidičák. Blbost, že vyjel a určitě to neschaluji. Každý z nás byl mladý a blbý. Ale tohle schvalovat = souhlasit s trestem smrti za řízení bez řidičáku. Mimochodem, on si ten řidičák právě dělal. Mohl mít třeba i hotové zkoušky, jen ho ještě neměl. To jo, smrt je adekvátní .
Zamysli se, co kdyby takovou kravinu vyvedl tvůk kluk.
Tohle je podle mě jednoznačně přes čáru a to těžce. Normálně bych je obvynil z pokusu o zabití.