Zdravím všechny nadšence BMW.
Několik dní si tady tak brouzdám fórem a nedalo mi to, tak jsem se tady zaregistroval. Začínal jsem na banditech ( vyzkoušel jsem všechny vč.1250tky) pak jsem začal uvažovat o nějaké pohodlnější motorečce a koupil jsem zánovního stroma 650. Jak šel čas, začal jsem pokukovat po R1200GS a tak nějak jsem se zozhodl,že to tedy asi vyměním :-). Bohužel jsem neměl možnost si tuto motorku nikde vyzkoušet a tak jsem navštívil dva prodejce na motorkářích (říkal jsem si kdyby náhodou byl nějaký schopný....) že bych něco tedy koupil,bohužel první na mne moc dojem neudělal (vybitá baterka,motor samá oxidace,při ubrání a zase přidání plynu rány někde v kardanu,sice nějaké to klepání tam prý je normální jsem se tady dočetl, atd...) druhá zase byla bouraná na pravý předek a tahala na jednu stranu,no nic moc ....
No říkal jsem si, kdyby tady někdo věděl o nějakém budoucím prodeji (v inzerci tady nic není) v nějakém ucházejícím stavu a normální ceně v ročníku tak 2005/2006 tak třeba dejte vědět. Předem děkuji . Jinak kdyby mi někdo mohl poradit na co si třeba u koupi dát pozor (myslím tech.stav) tak budu jen rád. Třeba co by jste řekli na tento inzerát ??? díky moc.
tato vypada pekne aspon podla fotek. tak na co si dat pozor je toho celkem dost.
jen tak od okraje:
Kardan jestli nema vuli
plasty dolu a kouknout na rám
potahat za riditka či neni ložisko chytene
atd.
ale nejlip se spojit tady z nekym z fora z tveho okoli a poprosit ho at jde stebou se kouknout na tu pravou motorku.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Bud skus napsat Bobovi snim jsou vsichni spokojeni , nebo treba jeste GSmoto v Prostejove pokud si to chces osahat,
Upravil schrek dne 19.09.2014 20:31
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Také jsem řešil jaký GSo po 6ti letech na Banditu s kterým jsem projel Evropu až po Istanbul, ale po vyzkoušení lc v Inveltu jdu na jaře do nového GSa.
zdenek1 - taky bydlím ve Frýdlantě. Ale já mám 11GS.
Pokud by ses na nějakou chtěl zajet podívat, tak bysme se asi domluvili. Něco na 12GS i GSA mám najeto. Možná by ti kamoš půjčil 12ku na projetí.
Upravil ripper dne 21.09.2014 20:42
Pokud by ses na nějakou chtěl zajet podívat, tak bysme se asi domluvili. Něco na 12GS i GSA mám najeto. Možná by ti kamoš půjčil 12ku na projetí.
Fajn dík za pomoc,každé oko navíc dobré ! Pokud se mi něco zajímavého naskytne,dám link ....
martinrix napsal:
Také jsem řešil jaký GSo po 6ti letech na Banditu s kterým jsem projel Evropu až po Istanbul, ale po vyzkoušení lc v Inveltu jdu na jaře do nového GSa.
Tak to ti závidím,tak si ho hlavně ve zdraví užívej !
Upravil zdenek1 dne 22.09.2014 19:29
Nevíte podle čeho (roku či barvy motorky) se dávaly barvy tlačítek blinkrů ? dneska jsem se byl kouknout na jedno GS r.v. 05 a mělo ty tlačítka oranžové .....
Na jiných jsem viděl zase šedé,tak že by to bylo podle barvy motorky ??? Dokonce jsem viděl na levém oranžové a pravým šedé :-) ....
je to podle roku výroby, první ročníky měli oranžové myslím 04 05, pak začali dávat šedé
Upravil walda dne 04.10.2014 20:52
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
Hledáš GS 10 let staré takže počítej, že bude mít najeto kolem 100 tis. km. To pak už bude mít za sebou i nějakou tu výmenu dílu.
Nepíšeš jaký máš rozpočet, ale radil bych ti hledat minimálně motorku od roku 2007, která už nemá el. posilovač brzd nebo raději modely od 2010 ty mají lepší motor.
Já udělal s motorkami z bazarů špatnou zkušenost a po X pokusech jsem koupil motorku přes Boba z D. Byla 3 roky stará a měla najeto 28tis, teť má 75. Jsem s ní maximálně spokojený.
walda napsal:
je to podle roku výroby, první ročníky měli oranžové myslím 04 05, pak začali dávat šedé
No nevím, moje 04 má šedé.
Pro Zdenu: Až a jestli vůbec někdy se psychicky srovnám s tím, že bych svého Béďu třeba i prodal a ty zatím nebudeš mít nakoupeno, pozvu Tě domů na prohlídku. Budeš to mít 20 km. Ale fakt se to ve mě zatím vnitřně hodně bije.
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]