Ukrutně mě chytly záda. Neznáte někdo v okolí Hradce nebo Prahy nějakého rovnače nebo šamana, který to dokáže napravit? Sotva lezu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Me pomohli inekci u doktorky a slivovica zevnitr i z venku.v prvni rade to chce ald zhodit bachor...co ho nemam tak me zada neboli.ale zas vypadam jak kulturista z dachau...
Kupredu spatki ni krok...
Kašáku měl by si zaskočit k těmhla borcům- vypadaj že jsou fakt dobrý YouTube Video
Upravil toli dne 21.09.2014 10:06
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak preju at to dobre dopadne, ja se ted snazim taky vyhejbat kudle smerem ke kolenu uvidime
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Kasak napsal:
Tak 8.12. kudla na Homolce. Jinak to nejde.
Do prde.le práce... A já chtěl, aby jsi mi pomohl 13.prosince stěhovat
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Aldo, ta plotynka není pevný útvar. Je to takovej gel v obalu, ten obal praskne a gel se vyvalí ven. V mém případě dráždí kořen nervu. Nikdy už se to zpátky nevrátí,jen se to kortikoidama jakoby rozežene a to jen v tom případě,že toho není moc a záleží taky hodně na tom, Kam to tlačí. Obal se po operaci zahojí a funguješ dál, ale už bohužel ne jakopřed tím. Já tu plotynku viděl a on mi řekl, že ji mám ještě dost vysokou a je velká pravděpodobnost, že vše bude ok. Dělaj to mašinkou skrze díru velkou asi 4cm. Operace trvá asi hodinu a druhej den stojíš na nohou. Pak si nesmíš asi tři týdny sednout /mužeš jen stát a ležet/ potom 6 neděl rehabilitace a zpátky do procesu. Letošní zabijačková sezona je pro mně bohužel pasé.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Držím všechny palce!
Podle toho, co jsem si k tématu vyslechl, asi nejlepší řešení. I když docela zásadní...
Ve středu Ti přinesu "pomeranče", tak dej vědět, jak Tě najdu. O "Homolce" vím jen to, že je hogo-fogo...