Chystáte se někdo do Maroka? Viděla bych to tak do května max., chci se tam podívat, ale sama jako napůl bloncka bych tam určitě zůstala v nějakým harému a domů by přišlo max pár bobků z velblouda...
Baforský fdoleček forever....
chystáme, nejpozději do konce dubnu, zatím 5 chlapů a mooooooožna 2 ženský, 6 motorek vesměs GSA 1200, pokud vaříš, bereš vysavač a prachovku, tak se připoj
Vařit umím, ale dle poslední čerstvé zkušenosti mám asi problémy s tradicionalismem, jsem příliš emancipovaná a odmítám tradiční striktní dělbu mužských a ženských rolí, takže s pucflekem na mě nechoď Ale samozřejmě se umím postarat o sebe i o ostatní, ale prosím nezařazovat do škatulky žena - stvoření nesvéprávné, bez rozumu a lehce manipulovatelné
Fajn, tak se nehol ať zapadneš. Jsem z Brna a okolí. Dobra k moři je zatím otevřená, možný vlak nebo kamion, trajektem afriky a cca ve stopách http://www.i-spog.com/
Lucie napsal:
Vařit umím, ale dle poslední čerstvé zkušenosti mám asi problémy s tradicionalismem, jsem příliš emancipovaná a odmítám tradiční striktní dělbu mužských a ženských rolí, takže s pucflekem na mě nechoď Ale samozřejmě se umím postarat o sebe i o ostatní, ale prosím nezařazovat do škatulky žena - stvoření nesvéprávné, bez rozumu a lehce manipulovatelné
no posledni dobou to skoro vypada, ze emancipace a rozum je temer protimluv
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mik napsal:
Fajn, tak se nehol ať zapadneš. Jsem z Brna a okolí. Dobra k moři je zatím otevřená, možný vlak nebo kamion, trajektem afriky a cca ve stopách http://www.i-spog.com/
No, emancipace není feminismus s knírem :-) Mrknu na ten odkaz, díky. Holky by jely na svých nebo jako tandem?
Nazdar lidičky - do Maroka se chystáme také, ale nevíme zda to stihneme příští rok... Na jak dlouho plánujete jet a jaký rozpočet odhadujete?
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
SPEEDY napsal:
Nazdar lidičky - do Maroka se chystáme také, ale nevíme zda to stihneme příští rok... Na jak dlouho plánujete jet a jaký rozpočet odhadujete?
Já tak max na 20 dní, spíš miň, a platit stravenkama
Chystáme sa do Maroka ale v Januári/Leden/ cca v prvej polovici...Motorky na vozíkoch do Španielska a ďalej na Moto...Trocha zmierniť absťák...
Cesta je cieľ ...
zatím je předběžný výpočet 17 dní a rozpočet ??? 50.000 je strop a reálných bude 40.000. Holky jednou na svém i jako tandema. Máte někdo zkušenost auto vlak vídeň - valencie? Jedna z variant tranzitu.
Já uvidim, jak s tím termínem. Příští rok mi budou doktoři lámat kosti v hubě, tak abych to stihla před nebo po. Termín operace budu vědět příští čtvrtek.
Emilio napsal:
Lucie Lucie,proč ti to budou lámat doktoři,není lepší o víkendu jet na Milovice,sundat si helmu a nechat do sebe zinknout nějakou krosku?Vevis to taky tak udělal,akorád chtěl mít bolavou ruku,aby nemusel chodit na nákup a do práce.....
Tak pro neschopenku jsem si fakt zasel.Ale krome toho nakupu si ani nezavazu tkanicky a pravou rukou si ani nevytru vis co.Takze pekne levou jako muslimove.Napuchla me pekne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emilio napsal:
Vevis,já to věděl,že jsi stará ojebávka,ale jen to nějak nechápu,když máte firmu,stejně tam děláš Ho..o,tak to budeš dělat s neschopenkou a já jak ten starej vůl na tebe budu dřít.....
TY ZROVNA... Ještě,že nám Emilio vydělá na nemocenskou.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Emilio napsal:
Bigr v bledě modrém,nechává se pořád osahávat sestřičkama,to je pořád,tu mě bolí tu mě píchá tady zase šponuje a já abych to platil,ale hoši netahavý,můžu vám říct,dnes jsem už vydělal balík,tak asi dostanete přidáno
Už aby to bylo... Ta reknvalescence po masážních salonech bude stát spoustu peněz...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Emilio napsal:
Lucie Lucie,proč ti to budou lámat doktoři,není lepší o víkendu jet na Milovice,sundat si helmu a nechat do sebe zinknout nějakou krosku?Vevis to taky tak udělal,akorád chtěl mít bolavou ruku,aby nemusel chodit na nákup a do práce.....
Jo to bych ráda, ale já doufám, že mi u toho ještě provedou implantaci mozku, v Milovicích bych si tam tak max šňupla písek a to bych hrkala jak rumba koule
Škoda byl jsem tam letos ale sám,no ve Faru jsem potkal nějaký dva Polaky a tak jsme dali Maroko ve třech.20 dní je ale skoro málo,měl jsem to na měsíc a bylo to tak akorát , vše po vlastní ose 13000km.Držím palce...
tom3
Ahoj vsichni nadseni cestou do marocca.
Hlasim ze bych mel zajem!!!!! Planuji to jiz
delsi dobu ale zatim jsem nenasel zpriznene duse
a hlavne z Irska se mi to hur domlouva. Takze hura
do planovani!!!!!