Já používám, značky tchibo:-) Už je mám roky.
Jsou shora síťované a vidím, co v tom mám.
Sice se mi asi vejde díky tomu do kufru méně věcí, ale jak píšeš, na to přehrabováná je to lepší.
nazdar nejsou to primo organizery, ale ja pouzivam nekolik let tohle https://www.louis...r=10002509
vyhody proti beznym organizerum jsou v tom ze jsou 100% nepromokave a navic diky kompresi usetri hodne mista, jsou komplet pruhledne vis co tam mas, jedina nevyhoda je ta , ze se nesmi protrhnout, ale z vlastni zkusenosti vim ze i hrubsi zachazeni vydrzi
Upravil schrek dne 06.10.2014 11:23
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
nazdar nejsou to primo organizery, ale ja pouzivam nekolik let tohle https://www.louis...r=10002509
vyhody proti beznym organizerum jsou v tom ze jsou 100% nepromokave a navic diky kompresi usetri hodne mista, jsou komplet pruhledne vis co tam mas, jedina nevyhoda je ta , ze se nesmi protrhnout, ale z vlastni zkusenosti vim ze i hrubsi zachazeni vydrzi
Ty sáčky vypadají dobře. Mohl bych tě poprosit Schreku o dodávku 2ks?
nechci kazit Schrekovi kšefty, ale to stejné seženete v prodejně Jysk, stojí to 160,-kč jsou tam 3 sáčky a mám pocit, že ty rozměry jsou taky stejné. Je to fakt SUPER věc
Brian1986: nic nekazis a vyprosil bych si slovo "Ksefty", kseft je od toho, aby si na tom vydelal a to ja nedelam !!!
Upravil schrek dne 07.10.2014 21:09
Čeština můj koníček
Brian1986: ono prave jde o to kde to koupis, kazda firma ma trochu jinej ten zip co se tyka kvality procvedeni, neni to stejny, ja sem na zkousku koupil ty z Jisku jelikoz cena byla vice nez dobra oproti puvodnich 280 u Louise , ale pokazily se mi uz dva behem 14 dni ve Slovinsku, nelze zamacnout do diry ten protikus, mam to na reklamacce v Jisku tak uvdim, takze za me kupuju overeny u Louise a ted kdyz to slevnili sem si jich koupil 8 sad do zasoby zatim za celou dobu cca 6-8 let kdyz jeste stavali 600,- jsme jich vyuzil vic nez dost a ty prvni sem vyhodil az loni kdy odesel prave ten system toho zipu.
Čeština můj koníček
tak to se omlouvám, slovo kšefty beru zpět :-) tak dlouhodobou zkušenost s tím nemám, zatím neco přes týden v Rumunsku v motoválcu nebo kufru a bez problémů
oki vpohode, jinak co se tyka zavirani sacku nedoporucuju ten jezdec ale zavirat to rukou , jelikoz kolegum se podarilo tou sponou to uz roztrhnout , mozna ted prto zacali delat vic kulatou
Čeština můj koníček
Jen pro info na téma kompresního sáčku - původní výrobek se jmenuje Pack-It Compressor a v roce 1990 ho vymyslela a začala prodávat kalifornská rodinná firma EagleCreek. Jejich výrobek se pořád prodává za ceny cca 12-15EUR podle velikosti, takže je to 2x dražší než třeba ten od Louise. Nicméně - je to jako skoro se vším - asiati nespí a tak se nabízí minimálně desítka napodobenin.
Originál je vyrobený z plastu, který je vyztužený mřížkou z nylonových nití. Ten materiál je hodně pevný. Mnohem pevnější než samotné PVC
Zavírání včetně "jezdce" jsou patentované a odlišné od těch jiných. Nedá se to jezdcem proříznout apod.
Jiné jsou taky ty zpětné "ventilky"
Takže je to jen každého věc, jestli si vybere dražší a asi spolehlivější nebo levný co ale nevydrží tak dlouho. A jen pro zajímavost - EagleCreek na ty své dává doživotní záruku, která pochopitelně nekryje proražení nebo jiné mechanické poškození ale pokud by se někde něco rozlepovalo apod, tak bez řečí mění kus za kus. Ale je to 2x dražší...
Když to chce někdo na nějakou delší cestu, kde není úplně žádoucí aby se právě na cestě tahle drobnost rozbila, tak třeba těch ušetřených 5-6EUR nehraje asi moc roli. Jinak na dx.com se prodávají podobné těm z Louise za cca 5USD/2ks, takže asi 50Kč/ks s bezplatnou dopravou. Přímou kopii toho EagleCreeku z vyztuženého materiálu jsem ještě z číny neviděl ale netvrdím, že neexistuje. Můj první jsem kupoval v roce 1994 a ještě vloni jsem ho předváděl na krámě lidem. Bohužel jsem ho přivřel do kufru tak pitomě, že se proseknul. Ale i tak vydržel skoro 10 sezón.