Vzdyt orig.ani nejsou nejak moc drahy,nepiskaji a dlouho vydrzej,jiny bych neresil...navic feroda bejvaj skoro nejhorsi,ale kazda znacka ma ruzny tridy desek,sintrovany a pod,tak se neda jednoznacne rict SBS dobry,Lucas dobry ,Feroda spatny.Nebal bych se sintrovanych SBS ty jsem mel,brzdily perfektne,ale piskaly jako blazen i kdyz jsem zkousel vsechny finty proti piskani,po case to bylo stejny...ted jen orig.a mam klid
Aktualne 1250 GSA HP
taky mam spatny zkusenosti z Ferodama z TDM... to i ty silene promenlivy goldfreny byly lepsi, ale na GSo jsem dal na doporuceni tondy nejaky normal obyc desky z ELITu, vubec nevim co jsou zac, ale jsou v pohode, jako origo stoji par supu a pokud nejsou skladem, tak jsou za par dni ne jako treba v renocaru za 14 dni nebo tri tydny
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Chlapi, nejaka zkusenost s deskama GOLD FREN??? Mam je na SV a mel jsem je i na CR250 a XR650R. Vzdycky ubrzdily co meli ale zase na tech crossech je situace troskujina. Nevim, jestli trebas nezerou moc kotouce, ale na SV se mi nic takoveho neprojevilo a piskani taky nic
Před rokem jsem potřeboval rychle zadní brzd. desky a tak jsem zkusil český sintrovaný Gold Fren z Bikers Crownu za 438,- Kč Byl jsem mile překvapen jejich účinností. Nepískají, brzdí jak blbec a nevydírají kotouč. Bohužel daní za to je nájezd pouze cca 12 tis. km na zadku. Dal jsem je nyní i na předek, tak uvidím, kolik vydrží.
Pomatenost, zvaná BMW.
Deny napsal:
Před rokem jsem potřeboval rychle zadní brzd. desky a tak jsem zkusil český sintrovaný Gold Fren z Bikers Crownu za 438,- Kč Byl jsem mile překvapen jejich účinností. Nepískají, brzdí jak blbec a nevydírají kotouč. Bohužel daní za to je nájezd pouze cca 12 tis. km na zadku. Dal jsem je nyní i na předek, tak uvidím, kolik vydrží.
To mas pravdu, na SV na zadku vydrzeli cca 15tis a predek tak 12tis. Ale ta cena taky neni zase tak spatna
Dal sem Feroda,nabídli mi ze 4 tříd tvrdosti.Vzal jsem 3,v domnění,že vydrží déle a posr... sem to. Po 2tisícich dydřený kotouč,jak svina!
Ted budu s příštímí deskama měnit i kotouč.A opravdu si promyslím jestli budu ještě experimentovat,nebo dám origo.
Dokud budu nohy-ruce míti,geeso budu voditi!!!
Kde cíl jest,tam vede mnoho různých cest.
Já vždy jezdil ty normální origoš desky, na zadku jsem ale nenajel víc, než deset tis. Naposledy jsem tam dal ty origoš pro offroad, jsou drahý jak pes, ale už na nich mám 17 tis (vzadu) a ještě tam chvilku vydržej. Přiznávám, že jezdím jako prasátko , jiný desky už ale nechci!!!
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Deny: Ty bys na nich najel třicet P.S. dík za ty fotky, podívám se na to.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Já mám vzadu Italský Braking a pohoda. Abbemu jsem je dával na celou motorku. Ve předu mám origo. S těma jsem to koupil. Já na nich najel 52 000 km a kolik kdo přede mnou to nevim. Motorka má 97 000 km. Jo a ještě je měnit nebudu. Něco v poho najedou.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
teda ja tady koukam že najedete na jedny desky skoro desetitisíce ja tet jezdim ebc ale i predtím mě desky vydrželi maximalně opravdu maximalně 8000km a to mam tet novy koutouče posledních 40 000km a stejně max těch 8000km at jsou sinterovany nebo ne. vy snad nebrzdíte nebo si pomáháte nohama že vám tak dlouho vdržej nebo holt asi jezdim jak čuně