Tak je už skoro po sezone vonku šeredna viditelnosť tak ma už dlhši čas zaujima ako to riešite z pasivnou bezpečnosťou na motorke, konkretne mám na mysli farbu prilby? Ako vodič plechaču dosť často stretavam takzvanych temnych jazdcov v tmavom-čiernom mundure spolu aj s helmou. Z pasivneho hladiska to viete aj vy že je to nič moc, napr. ja osobne som na to reagoval nákupom žltej reflexne signalnej helmi spolu z replexnou vestou ktorú použivam na tmavu motobundu. Tak ako ste vy na tom borci, tipujem tak 50% bude černa alebo podobne derivaty!
Upravil JRM66 dne 27.10.2014 08:46
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Anketa: Akej farby použivate helmu?(pasivna bezpečnost)
Přidané 27.10.2014 18:52
Ja cerna, jaksi kdyz jsem kupoval multiteca tak meli ve vyprodeji jen cerne, kdyz jsem kupoval horneta, tak taky... tak mam dve cerne helmy... ale zato kraasny batuzek v kriklave barve a jelikoz jezdim do divokych zemi s jenckem, dela predvoj a odhani parchanty za me
Přidané 16.03.2015 12:54
Za mně helma bílá, bunda černá, ale s flexibilní reflexní zelenou vestou.. A mohu říct, že od doby, co jezdím ve vestě, často pozoruji reakce řidičů, že mně spatří v tu nejužitečnější dobu... když jsem ji nevozil, kolikrát mně přehlédli. Nemá cenu riskovat, vím, že i já sám nejsem v autě neomylný!! Dobrý věc, byť to nejde k barvě moto ..
Upravil dusvla dne 16.03.2015 13:03
Přidané 16.03.2015 22:22
Dva roky spátky sem si kůpil LS2, levnější typ, no nic moc:-). Nově mám SHARKa žlutočerná, Budu teprve "zajíždět", ale vidět ide. Taky sem volil tuto kombinaci pro bezpečnost.
Přidané 17.03.2015 22:26
Jinak mám tři bílé, dvě šedobílé, dvě černobílé, dvě oranžovobílé a teď čekám na červenou....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Přidané 18.03.2015 12:03
Lada89 napsal:
trochu OT: když jsem po nehodě (byl jsem přehlédnut otáčejícím se autem) kupoval novou bundu, tak jsem volil tuhle: http://i.ebayimg....2/$_35.JPG
Přidané 09.11.2015 11:14
Pri tejto priležitosti by som sa chcel informovať u vás či viete o nejakej otvorenej prilbe solidnej kvality v bezpečnej žlto-flurescečnej farbe? Potrebujeme zohnať do mestkej prevadzky na scooter taku to prilbu, čo je celkom ako sa zda problem. Okrem Airohu a Hjc som nič nenašiel!-. Nechapem bud to vyrobca nechce vôbec vyrabať alebo vačšina kupujúcich sú jednoducho iba blb.ci?
Upravil JRM66 dne 09.11.2015 11:46
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.