Cíl cesty: Perth – navsteva Hixova pribuzenstva (=jidlo!
Vzdalenost: 2000km od praglu
Start: konec kvetna az pulka cervence
Delka: 7 dni (2 dni tam, cca 2 dni skotsko, dal zatim nevim – mozna jizni/stredni anglie?)
Ubytovani: trochu lepsi hotely s motorkama v garazi a nejlip wifi
Povrch: pojednou s nami silnice a batuzky, takze rezim pevnopovrchni, fakultativne offroadni
Ucastnici predbezne:
* Hicks s batuzkem (BMW F800GS)
* Pavel (+batuzek) Honda Hornet 600
* Ducati Monster 900 s batuzkem
* Morabo (BMW 650 Xcountry)??
* Bluesberry (BMW F800GS)??
Pripadni zajemci piste bud sem, nebo do for na http://www.bmwgs.cz/
---
JINAK: protoze jsem vyjimecne hodnej , tak pokud se nekomu sikne muzete pouzit tuhle "nastenku" i pro svoje akce. Staci napsat do browseru http://www.motorrad.cz/mojecestaXX (treba), pak kliknou na vytvorit stranku a hotovo.
Muze to editovat kdokoliv.
Upravil hicks dne 15.10.2008 16:41
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vevis napsal:
A nepojedete pres Rumunsko? Ze by jsme jeli spolecne a vy byste se pak odpojily?
to je jasny! a pres albanii, severni koreu, kambodzu a venezuelu
17 cm
vevis napsal:
A nepojedete pres Rumunsko? Ze by jsme jeli spolecne a vy byste se pak odpojily?
to je jasny! a pres albanii, severni koreu, kambodzu a venezuelu
Tak vam hosi pomuze jedine Igor Brezovar.Protoze bez nej jste v techto koncinach ztraceni.A to vas nechci podcenovat!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
A ted vazne.5 je tak snesitelny maximum na pekny svezeni.Tak byt tebou Hicksi tak uz moc neshanim!
Upravil vevis dne 15.10.2008 16:46
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
A ted vazne.5 je tak snesitelny maximum na pekny svezeni.Tak byt tebou Hicksi tak uz moc neshanim!
ja ani moc neshanim, puvodne jsem to chtel jako vic komorni akci.. ale zase proc to sem nehodit, ze...
17 cm
čao, pokud budu ještě pořád v anglii, tak se na pár dní připojim až pojedete kolem
jenom takových pár připomínek k pllánu, to chceš opravdu za dva dny dorazit do Skotska? 2000 km (ještě ke všemu s batůžkama co chtěj každou chvíli na záchod, odpočívat a žvatlat mezi sebou) To je dost náročný cíl!
Jaký je plán cesty? Praha - Německo - Belgie - Franice (Calais, trajekt) - Anglie (dover) a pak pořád na sever do skotska?
S plánem cesty můžu trochu poradit nějaký doporučení, rady a apod.
Upravil falcons dne 15.10.2008 17:12
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Pokud bude doba cesty kolem 7-max9 dnů, tak se mnou počítej.. Jen natrénovat jízdu po levý straně silnice. Pokud by byl čas, můžem se stavit za dcerou v Irsku,trénuje tam dostihový koně, event.vyzkoušíme jízdu v jiným sedle...
Upravil bluesbery dne 15.10.2008 21:25
se mnou předběžně počítat můžeš, pojedu rád. Jinak v Perthu bydlí i můj strýc přes koleno s rodinou! ...jen je to na trochu jiný polokouli to by byl trochu nesmysl i za těch 16dní, tak to dáme příště za 32?
Maiali nel Fango!
ok diky obema... upravil jsem plan na 9 dnu...
17 cm
právě psal kamarád, že příští rok bude ve Skotsku opět pracovně...takže možná bychom se k vám připojili na cestu tam a potom zůstali na těch optimálních 16 dní...ale to se ještě uvidí, jaro daleko....
hele pokud nevypadas jako Dwayne Johnson, tak nevim nevim nevim )
Ad. skotland -- ok.. stejne to bude mozna na 2 skupiny, protoze alespon ja s BB nemuzeme mit dlouhou dovolenou a je mi blby to blokovat ostatnim.
17 cm
Ad. skotland -- ok.. stejne to bude mozna na 2 skupiny, protoze alespon ja s BB nemuzeme mit dlouhou dovolenou a je mi blby to blokovat ostatnim.[/quote]
I když to bude trochu zápřah, rozhodně by mi taky vyhovovala spíš kratší varianta
Maiali nel Fango!
Nic mi do toho neni, ale to bude strasnej vopruz.
Jestli dobre pocitam, tak date cca 1000km/den.
Takze urcite dalnice apod, aby se to dalo vubec stihnout.
Nebylo by lepsi, vzhledem k seznamu naplanovanych motocyklu, poslat pribuznym pohled?
1000km/den je pěkná pakárna....pravdu díš...obzvláště chudák batůžek na Monsteru,tan zažije očistec.....to je motorka pro dva tak na cestu na koupák....
proto jsem psal, že když, tak na dva týdny....kratší vážně nemá smysl....
pokud je cílem Skotsko, dostat se tam rychle a pak si to užít tam, tak doporučuju cestu Praha, Německo, Holandsko (rotterdam) 1000 km, odtamtud lodí do Anglie (Hull) a úak pokračovat na sever do skotska. ušetříš tim 500 km!!!
Hull je někde v polovině anglie, cesta tim trajektem je přes celou noc a vyplouvá v 7 večer! za ten trajekt jsem platil cca 120 liber a v ceně je kajuta na spaní, se sprchou + motorka, ale musíš to objednat třeba 2-3 týdny dopředu, pokud to objednáš na místě. vyjde třeba na 200 liber i víc.
Navíc jsem si tu plavbu docela užil, loď je opravdu velká, jsou tam bary, kino, večer koncerty (na každý palubě jiný styl muziky) obzvláště batůžkům by se ta romantika mohla líbit.
pokud bys chtěl detaily, tak stačí říct
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
No na zkrácení cesty bych měl jeden tip:
pokud je cílem Skotsko, dostat se tam rychle a pak si to užít tam, tak doporučuju cestu Praha, Německo, Holandsko (rotterdam) 1000 km, odtamtud lodí do Anglie (Hull) a úak pokračovat na sever do skotska. ušetříš tim 500 km!!!
Hull je někde v polovině anglie, cesta tim trajektem je přes celou noc a vyplouvá v 7 večer! za ten trajekt jsem platil cca 120 liber a v ceně je kajuta na spaní, se sprchou + motorka, ale musíš to objednat třeba 2-3 týdny dopředu, pokud to objednáš na místě. vyjde třeba na 200 liber i víc.
Navíc jsem si tu plavbu docela užil, loď je opravdu velká, jsou tam bary, kino, večer koncerty (na každý palubě jiný styl muziky) obzvláště batůžkům by se ta romantika mohla líbit.
pokud bys chtěl detaily, tak stačí říct
to je genialni!
diky...
---
pro ostatni frfňaly -- ja nerikam, ze to neni trochu zbesily. Usporadam tedy pro Emilia a spol pristi rok duchodcovskou variantu
Upravil hicks dne 16.10.2008 13:56
17 cm