Zdravím,
uvažujem o stroji BMW R100 GS PD, mohol by niekto skúsení ohodniť stav, kompletnosť, cenu?
Najeto pod 100 tisic, dovoz z DE, neorigo výfuk, cena 79 tisíc.
Vďaka za komentáre.
tomasdzadon přiložený následující obrázek:
[155.6Kb]
Upravil tomasdzadon dne 30.10.2014 11:19
Za 79 je to dar...Neváhej a kup to.Vypadá zachovale ale jaký je to rok výroby je těžko říct.Přední kotouč je rok 89 bez dír ale zase to má SLS a to bylo od roku 92.Chybí tomu prsa před motorem a bočnice.Ty výfuky jsou celonerezové od německé firmy BK Moto která už není a jsou dost ceněné.Ale jak říkám cena je velmi dobrá.
Upravil 3axap dne 30.10.2014 11:49
áno cena je 79 tisíc. výfuky sú nerezové, takže to bude to co píšeš. podľa techničáku je to rok 1991.
takže ten výfuk nechat, nepídit sa po originály?
Vďaka za tvoj príspevok Vlastimile.
nevidim do toho ako vlastimil, ale za 79 tis je to hoodne zaujimave a jak pise kolega - dar.
Ak by si do toho nesiel, rad obdrzim kontaktne udaje od predajcu a silno by som sa zaujimal.
Kazdopadne ak uvazujes o pdcku tak to ber
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Eman_ napsal:
Dej me na prodavajiciho kontakt,ja to proverim....
... nepredbiehaj sa
Rika ti neco mezinarodni vypomoc?
Jsem zatim prvni od zadu.....
ani nie, newim jak to myslis s tou vypomocou
kazdopadne keby mi naserviroval kontakt na predavajuceho tak by ma to fakt hodne silno tahalo sadnut do auta s vozikom i s praxama
Len newim ci by som si ju hyckal kvazi v origo stave, alebo by som ju premenil na kafe rejsra
.... zas uprimne: bol by b.bý keby nam prezradil kde sa da kupit
myslím si , že na café racera by ju bola škoda. moja prvá motorka bola NSU válečná, takže mám skôr ochranárské tendencie a aktuálne mám Hondu VB 550 F2 z roku 1980. ale ani jednu motorku som neprerábal.
Vidím, že cena je viac než priaznivá, podľa vašich reakcií. Koľko sa pohybujú tieto modely v ČR? Nenašiel som žiadny inzerát.
Jak už bude v prahe, nafotím lepšie a postnem. Zrejme na dobré cestovanie bude potreba pár úprav, a možno nie.
jj origo je origo to Ti kvitujem ...... ale pjekne kaficko
a ak by si niekedy objavil podobny kusok za podobne peniaze pisni mi spravu ( sem nie, Emilio by zase xcel robit mezinarodni vypomoc )
páč zo svojou 1150kou v attaman edition som takmer u konca a treba daco, aby bolo k comu chodit ked xce clovek pohladit dušu
U teto barevne kombinace pokud je original nadrz maji byt bile blatniky.Take kryty rukou maji byt bile.Horni padaci ram cerveny.Na funkci to nema vliv,jen aby to nebyla nejaka skladacka.Jak psal vlastimil i brzdovy kotouc je ze starsiho rocniku,tak aby nebylo vymene treba cele predni kolo kvuli nehode.To ze chybi podsedlove plasty je mozna tim,ze tam neni original vyfuk,ale bez tech pastu to neni ono.
Upravil vevis dne 31.10.2014 11:13
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jednu s cervenymi blatniky jsem na mobile.de nasel.Jestli to bylo z vyroby v nejakem omezenem mnozstvi netusim.Bezne to k videni neni. http://suchen.mob...amp;noec=1
Upravil vevis dne 31.10.2014 11:23
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vlastimil, menil to mechanik, čo mi to predával, úplne neviem čo tým myslel :-)
už len registrovať a jazdiť. Mám to urobiť teraz alebo myslíte že bude sneh?
:-)