Neveděl sem kam s tím tak sem to dal sem...pánové chci se zeptat...je to pro mě dilema hrozně se mi líbí oba modely...a nevím jestli se rozhodnout pro GSA 1200 ať už jednovačku nebo dvou...a nebo LC...můžete mi majitelé LC říct v čem je advik v LC lepší než starší advik? moc děkuju
Ve všem, hlavně motor nesrovnatelný to LC jede jako z praku to u dvouvačky si můžeš u rozjezdu ještě přečíst mladou frontu,u starších ani nemluvě.
Vše je o penězích první advíci 2006 slušnej kolem 240k DOHC 2010 a nahoru slušnej kolem 300k no a advík vzhledem ke kurzu eura jdou kolem 500k ted babo rad
No, záleží na tom, jak moc chceš spěchat a co vůbec od toho stroje chceš. To si ujasni a výběr bude snažší. Mě třeba bohatě stačí 1100. A není to jen o nepoznaném. Období rychlosti mám už za sebou.
No a taky jak psal Bob. Dost záleží, kolik máš k dispozici kocourkovských kupónků.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
No, záleží na tom, jak moc chceš spěchat a co vůbec od toho stroje chceš. To si ujasni a výběr bude snažší. Mě třeba bohatě stačí 1100. A není to jen o nepoznaném. Období rychlosti mám už za sebou.
No a taky jak psal Bob. Dost záleží, kolik máš k dispozici kocourkovských kupónků.
Naprosto souhlasím. Měl jsem 150ti koňovou Yamahu, dal jsem jí pryč a koupil R1100RT, které je oproti ní jak šnek, ale prostě chci klídek a ne janka.
MichalD napsal:
GSA ADV je pro lidi nad 195 cm výšky
A tos někde vyčetl nebo vykoumal sám?
Já mám na svým ADV zvedlou světlou výšku o 3 cm oproti origo podvozku,měřím 182cm a neřekl bych,že mě něco chybí...naopak.Myslím,že bych ještě pár cm klidně zvládl.
A ten novej přikrčenec LC je mě malej,jak nějakej naháč...to už jsou motorky pro nedomrdlý kloučky a velký holky
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
MichalD napsal:
Já mám na svým ADV zvedlou světlou výšku o 3 cm oproti origo podvozku,měřím 182cm a neřekl bych,že mě něco chybí...naopak.Myslím,že bych ještě pár cm klidně zvládl.
A ten novej přikrčenec LC je mě malej,jak nějakej naháč...to už jsou motorky pro nedomrdlý kloučky a velký holky
No, já mám 193cm a na LC /normálním/ dosáhnu tak akorát na zem. Pro případný komentář mám normálně dlouhé nohy.
Co znamena tak akorat?Jestli celyma chodidlama,tak to vetsina nedostane.Anebo pouze kdyz uz je po smrti zadni pruzina.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
MichalD napsal:
Mě přišelo gsa lc oproti vzducháču gsa nižší. A i káš co má zducháč gsa říkal že z gsa lc dostane líp, a u něj je to poznat protože má jen 175cm. Mě se to hodnotí hůř ja došlápnu celou nohou ze všeho.
Ja jezdim na poslednim vzduchaci GSA a stojim pred rozhodnutim to za vyhodnych podminek vymenit za GSA LC a popravde musim rict, ze zatim nejsem vubec presvedcenej, ze to chci.
Na GSA LC jsem mel moznost se projet a dojmy jsou smisene. Ta motorka jede, ale mel jsem pocit, jako kdyz ridim elektromobil. Vsechno je tak dokonale "odsystemovany", ze jsem postradal ten pocit motosurovosti (kdyz na vzduchu zapadne kvalt, jak mi to pod zadkem pekne zazlobi :-P). Na druhou stranu ale musim rict, ze s ujetejma kilometrama jsem s tou motorkou vic a vic zacinal kamaradit. A presne to rikal kamosh (majitel toho GSA LC), trva delsi dobu si na tu dokonalost zvyknout, ale po urcity dobe se clovek citi uzasne.
Jeste prispevek k cm vs dosah, mam 189cm a na moji moto uplne v pohode, na GSA LC si ani nevybavuju, jak to bylo....
Tak nevim, jak moc jsem Ti pomohl, ale o tu zkusenost jsem se proste musel podelit ;-)
Tywoe, ta motorka, to je radost!!!!!
Mam DOHC 2010, měl jsem možnost si pojezdit na GSA LC. Podvozek na nové excelentní, výkon taky, neuvěřitelný pocit lehkosti, otočíš se s tím na fleku, ale tak nějak moc uhlazené, sterilní, až příliš dokonalé. Takove nějaké japonské. DOHC je oprroti tomu s těmi vibracei traktor. A to se mi líbí. V zatáčce jsem na LC postrádal tu hmotnost, díky terému DOHCčko do te zatáčky tak nějak líp spadne.
Pamatuju se jak jsem poprvé sedl na DOHC. Bylo to prostě WOW !! Tady jsem ten pocit neměl. Chtěl jsem to vyměnit, ale po tom co jsem se na LC projel tak jsem na rozpacích.
Upravil Renek dne 31.10.2014 19:46
to ste mi moc nepomohli ...na peníze bych nekoukal a nějak na to nespěchám abych hned teď jel...ale když to tak čtu koupim klasický ADV v DOHC...přece jenom ty elektroniky je dost...a to se mi taky už nelíbí...jinak já sám měřím 178 cm a viděl sem šoumena co měl snad 160 a v pohodě
rauly napsal:
to ste mi moc nepomohli ...na peníze bych nekoukal a nějak na to nespěchám abych hned teď jel...ale když to tak čtu koupim klasický ADV v DOHC...přece jenom ty elektroniky je dost...a to se mi taky už nelíbí...jinak já sám měřím 178 cm a viděl sem šoumena co měl snad 160 a v pohodě
Hele a co dát na vlastní úsudek.Svezu se na vzduchu,potom na LC a podle pocitu,jaký budeš mít se rozhodnout.Stejně poslední rozhodnutí zůstane na Tobě.Ale stejně jsou to nádherné starosti,co?Vybrat si novou motorku.Přeji šťastný výběr.
Dum spiro,spero.
servisak napsal:
Jenze pomud se opravdu bavime o funglovkach bude se vzduch shanet doost blbe. Spis vubec.
Podle toho,co píše na začátku, jetá 1200 nebude problém(.a nevím jestli se rozhodnout pro GSA 1200 ať už jednovačku nebo dvou...a nebo LC.)
Dum spiro,spero.
Uprimne me nejvic odrazuje ta voda...prste mi u tohohle boxera neni sympaticka a nastava dalsi problem...fridex + pumpa...a nevim jak je to delany na lc prave...ale nejradsi bych klasickej vzduch vzhledem jsou mi sympaticke obe...u obycejnyho adv se mi vic libi normalne otocena hlava sani vzadu a vyfuk vpredu...svest se...to neni jednoduchy...nikdo z okoli novy lc nema