Ahoj,
sháním nějaký rodinný vůz... mám i nápad, co by to mělo být.
Na nové auto nemám v prasátku dost dukátů, takže uvažuju si nechat něco dotáhnout.
Bazarů jsem prolezl mrak a vždy jsem se akorát málem poblil vedle auta, když jsem viděl, co se nabízí vychválené na netu, v jakém stavu je to live.
Je někde někdo spolehlivý, kdo by dokázal přitáhnout slušné auto a prodal ho, aniž by mu stočil km... o zajíce v pytli fakt nestojím.
A má cenu vůbec auto tahat - nevyjde to dneska už dráž jak shánět něco tady?
Díky za info.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
jencekgs napsal:
Ja myslel ze mas porad citrona: -)
Samozřejmě... ten malej hayzlik nás přežije.
Ale Citroen AX fakt není rodinné auto.
Upravil Hrabe_X dne 10.11.2014 10:27
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabě je to jako s motorkama, pokud neznáš majitele,kterej ten vůz koupil jako novej má k tomu nějakou servisní historii tak potom jo,ale jinak v těch autobazarach to je ztráta času a nervů.Já tam nejezdím a známý co mě požádají o návštěvu je s omluvou odmítám.Příbuznej mě poprosil o návštěvu druhého největšího autobazaru v Praze vítají Vás poutače jsme 1.certifikovaní autobazar,certifikované kilometry + kecy v kleci,chtěl mondeo kombi od 2008 nahoru přišel jeden nagelovanej blbeček(prodejce)se žlutou kravatou pane vyberte se říkám mondeo v kombajnu se serviskou,pan prodejce ochotně ukázal řadu ford mondeo,všechno najeto od 149-189 tis km,říkám mu umí taky vaše mondea najet přez 200k km odpověd ne pane takové nevykupujeme(jasně,že ne my si to upravíme a potom prodáváme)za chvilku ho přišel podpořit další manager tentokrát s červenou kravatou,pane naše vozy mají auto servisní knížku,říkám aha a jak může mít auto vaší bazarovou servisní knížku kdy tu přece vydá jenom ford č.r. no prostě slinty a slinty ztráta času.
Minulý týden mě poprosil náš legendární člen Zetor a prokádrování embéčka 2.8 V6 L+K vybral si ho na největším vetešnictví bazoš.cz auto bylo v Plzni já byl v Tachově měl jsem to při cestě tak si říkám pomůžu Zetůrkovi je to stará fishka(ryba) kterej lechce naletí aby nedopadl jako když si koupil jeo první 1150 gs lego skládané,ale bylo zase nejlevnější na tipmotu.Přijel jsem k vozu,prodávající tmavší pleti pane je to super auto full výbava má vše mimo servisky,z vozu tekla vodní pumpa,říkám co rozvody nevím nedělal jsem.Ofotil jsem si tp + vinko a zajel ke známému dealerovi embéček ten to prolustroval a ejhle pán v inzerci a na tacho měl 160000km a ten samej vůz měl 254000km již v roce 2011,takže nyní možná 300000km a více nikdo neví.
Poučení auto z čr ano,ale od 1-2 majitel s jasnou serv.historii,účty apod,vzít vinko zavolat namejlovat prodejci a zjistis si co bylo s vozem děláno.
Jinak D žádnej Fürt U Norimberka DDR,ale klidně jet dálku,doporučuju privát v bavorsku tam jsem se nespálil + super jednání.
Hrabě zítra jedeme se zdejším členem pro S Maxe je to fam.wagen pokud budeš mít zájem napiš do PM a pošlu ti kontakt odkud beru auta vše 1.majitel,serviska.
Zde foto jak zázračně omládl superb před 3 lety o 100000km
Bob přiložený následující obrázek:
Bobe slušný a přesný!
Právě toho se bojím.....
Nedávno jsem koukal na jedno BMW 320D se serviskou, TOP stav, absolutně jako nové, 110tis km, na fotkách to tak i vypadalo.
Skutečnost: mrtvé na motor (ani nešlo nastartovat), stočeno odhadem o 200tis km, uvnitř dost vyžité.
Pak jsem koukal na jednu Toyotu... mělo 80tis km, servisku... uvnitř stejně ošuntělý, stejně jako Avensis, který máme v práci s 280tis km.
Takovým způsobem půl auta projezdím v benálu po celé republice, než nějaké slušné vyberu.
Hele neměl by někdo na prodej Toyotu Camry v 2,2L benálu r.v. 2001?
Měli jsme to jako služebáky a byly to naprosto nesmrtelný stroje.
H.
Hrabe: Pokud bylo BMW vevnitr vyzite, tak melo o dost vic nez 200 Ja mel E46 a mela temer 300, vevnitr NEvyzita Venku... no vyzita, rezli tomu predni blatniky, takova klasika u tohoto modelu.
KAmos, E34, nalitano pul mega a vevnitr uplne v pohode. A to ani u jedneho nebyla kuze, ale hadrsicny...
Taky koukám někdy na "Bazar" na seznamu...tam prodávaj i obyčejní lidé.
Ale asi tam jsou i pěkní podvodníci, když jsou schopni prodávat např. 4letou X3 v 2,0naftě se serviskou, podstivejma 120tis km ve stavu nového vozu za 140tis kč.
Ještě jsem na žádné podobné nejel, ale dost často tam jsou podobná auta do 150ti tis kč a když hledám nejlevnější podobné autobazarové, tak začíná na 260ti a třeba je ještě o rok-dva starší s najetým bambilionem km.
H.
Alda napsal:
Kdyz pises, ze jsi koukal po BMW, mam v planu prodat svoje.
Ale je to 530D xDrive.
Napiš sem víc info, třeba když ne já, se chytne někdo další.
Můžem toto vlákno předělat na "prodej plechovek".
H.
Hele, pane Hraaabe... ..kacirska myslenka... a co takle zaukolovat Rada, at se po necem podiva, jak Te pak do Reichu stahnu, az tam zase pojedu (jezdim kazdou chvili) .. a Ty si koupis karu rovnou tam..... ... jasne - nebute to o uskudleni posledniho ojra .. ale spis, ze za ty prachy poridis rozumny stav....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Kolik mas rozpocet Slysel jsem 30 tieic euro?
Co nejake detailnejsi pozadavky? Treba vyhrivany volant, 8 mist, decht, V8... Ja bych treba doporucil jako idelani rodinne auto Chrysler 300C Kombi, 5.7 Hemi... za par korun pravou Veee vosm a predelat na plyn a je to. Kurna ze bych prodal svuj lek na krizi stredniho veku a zacal psat repove pisnicky?
Nebo ukecej bubaka at ti proda sveho zavodniho tranzita Uz mame overeno ze se tam narve nadrz z advika a deti tam das taky
radovant napsal:
Kolik mas rozpocet Slysel jsem 30 tieic euro?
Co nejake detailnejsi pozadavky? Treba vyhrivany volant, 8 mist, decht, V8... Ja bych treba doporucil jako idelani rodinne auto Chrysler 300C Kombi, 5.7 Hemi... za par korun pravou Veee vosm a predelat na plyn a je to. Kurna ze bych prodal svuj lek na krizi stredniho veku a zacal psat repove pisnicky?
Nebo ukecej bubaka at ti proda sveho zavodniho tranzita Uz mame overeno ze se tam narve nadrz z advika a deti tam das taky
..a co neco jako muj splasenej Tranzit? Krizi stredniho veku leci pomerne slusne - posledne jsem nekomu pokazil vikend, kdyz jsem v nizkem pruletu nach Deggendorf stacil M3jce... ..a jednou ji i predjel..
Bubak
... woe... zlatou follii olepenej gangsta-kchaar? To bych se posral smichy, videt Te z toho vystoupit...
Upravil Bubak dne 10.11.2014 16:10
Bubak
Bubak: Ja vim ze by mi to proste nesedelo, ale V8 je jako kur*va lakadlo Premyslel jsem o nem uz kdyz jsem kupoval E46, pak jeste jednou kdyz jsem kupoval lek na krizi a ted po roce s lekem na krizi premyslim znovu. Jak jsem to vcera slysel... no...
...no, emerickej vice-valec ma neco do sebe.... ..ja mam cukani vymenit zavodniho Tranzita za italskyho amika - Fiat Freemont (aka Dodge Journey) - pac 3,6l V6 Pentastar s 280 poniky ve me budi vetsi duveru nez mych soucasnych 250 koni ve dvoulitru na steroidech (z hlediska vydrze a najezdu km)...
Upravil Bubak dne 10.11.2014 16:39
Bubak
No prav,e mi tech 6 valcu co jsem mel chybi a abych dohnal prumer tak 8, pac (6+4+8)/3 je 6... Ni ale ma to dve nevyhody: nenacpe se mi to do garaze a neprojde mi to doma... Takze zustanu tam kde jsem... navic bych v tom fakt vypadal jako pako...