Zdravím všechny, mam problém s vyhříváním. Obě rukojeti po obpojení konektoru a napojení na baterku hřejí ale přes polohový přepínač na řidítkách nikoliv. Prý bude problém někde v rozběhovým relé.Má te někdo s tímto nějakou zkušenost.Děkuji za pomoc
Není tam žádné relé. Ovládá to ZFE. Problém bude nejspíš tam nebo v přepínači na řídítkách.
Upravil Tonda dne 20.11.2014 18:19
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
žadné rele tam není vše řídíl jednotka ZFE. problém bych hledal ve vypínači nebo kabelech ale víc to samo řekne diagnostika. pokud tam byl zkrat jednotka to odpojí a dokud nesmažes netopíš
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak je možné že by to jen řídící jednotka pouze odpojila a k žádné horší situaci nedošlo? Jistý mechanik to měl napojené na diagnostice ale má pouze 4 kolík a na moto je 5. Říkal že mu to žádnou chybu nehodilo. Pry v rukojeti byli drátky již ovázany izolačkou.
Chce to poradnou diagnostiku. A mohlo dojit jen ke skratu jednotka to odpojila a okruh vyhrevu odstavila ,dokud tam bude ta chyba nepusti ti to.
čauves, tak z diagnostiky vím že mám porušené okruhy, v servise mi nabídly výměnu za nové tzn. 5600kč, neznáte někoho kdo by to popájel a opravil za normální cenu ?
mirasnovak přiložený následující obrázek:
No dodelavat original asi nechces tak pak oxford ale ty budes muset dobastlit a budes motat vedeni a ovladac bokem.
Dnes už je těch doplňkových poměrně dost na výběr. Není to tak estetické, ale podstatně levnější....a upřímně kolikrát trvanlivější. Skoč na výstavu, tam si něco vyber.
Jen pro info a pro srovnání, dodělání originálních vyhřívaných rukojetí mě loni přišlo na 13tis (tj obě rukojeti, pravý přepínač, nějaké šrouby, práce a SW) v Inveltu.
Waltr napsal:
Dnes už je těch doplňkových poměrně dost na výběr. Není to tak estetické, ale podstatně levnější....a upřímně kolikrát trvanlivější. Skoč na výstavu, tam si něco vyber.
Teče mi chladič na Audince, tak Prahu nemohu riskovat. A těšil jsem se tam.
BMW R1200GS (2004)
já dokoupil oxford i když "jen" na 11GS ale fungují dobře a s kabelama navíc se nějaký drama taky nekoná. 13 lítrů za origo jak PETE zmiňoval-to bych radši mrznul Žil jsem bez nich 5 let ale zvykl jsem si rychle a za 1300 kč když tě ty kabely budou srát tak to můžeš hodit do popelnice.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Na oxfordy jsem zatím slyšel jen chválu, dost známých je používá na cesťácích. Nedávno jsem je bral kolegovi na Varadero tady na e-shopu http://www.motodi...
Upravil bartus dne 05.03.2015 13:17
Waltr napsal:
Teče mi chladič na Audince, tak Prahu nemohu riskovat. A těšil jsem se tam.
Praha? Ty nevím, ale myslím že tam jezdí i vlak, nějaká drožka určitě.... :-)