Ahoj,
v sobotu se chystám vyrazit na slušnej offroad. Kladrubské lesy, Železné hory. Kdo se přidá? Nebo kdo má něco kloudnýho v plánu a vezme mě do háku rád se přidám
Remus511 přiložený následující obrázek:
Můžete dorazit v hojném počtu, je to celkem jedno Jinak pojedem podle intoše který je doufám bez chyb, takže teoreticky žadné bloudění. Jinak terén bude rozumnej, v pohodě ve dvou
Lano pochopitelně beru a sraz může být u mě v garáži. Dáme dobrou kávu a vyrazíme
Řečany nad Labem
Je to jednoduchý, když přijedeš od Přelouče do Řečan tak se dáš první doleva a po 10 metrech je dvougaráž. Je to vidět z hlavní, bude tam stát GS
Ještě jedna otázka, chcete abych nakopíroval intoše pro každého nebo pojedem společně?
TO: Emilio
Byl to vypuštěnej rbník, ani kámoš se čtyřkolkou mě nedostal ven. Za dvě hodiny jsme s GS pohli asi 20 cm tak musela dorazit těžká technika
Jo slibil jsem,ze budu do 17h doma.Takze jezdim do 15.30h.A zato muzu na xl rally.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak predpokladam,ze akce plati.U nas bylo rano pod nulou jeste v 9h,ale ja to nebudu,kdo vymekne.
to Emilio and his boys: před chvílí jsem se vrátil z trati a okolí....pokud se chystáte mimo asfalt, tak nabrušte drapáky, tady je všude šílené mokro a bahno...moje EFka s tím měly dost probém...bilance nic moc, zítra mne čeká půlden v garáži, než to dám zase do kupy...motorka byla dnes až moc často na zemi, já sám třikrát, žena nepočítaněkrát...
pekne, pekne...ja byl dnes opet na trati a dnes jsem nepadal, dnes jsem lital pres riditka...fakt se ze zacatku darilo, takove drzky jsem dlouho neprdvadel...pak se to zlomilo a slo to...ale boli mne cely clovek...
bystricke napsal:
ta náročnost toho řádění se začíná zvyšovattfuj bahno
Dneska by se ti to asi nelibylo.Ale bylo to super.Par useku bylo fakt dost tezkejch.Snad sem Emilio da jeden peknej vyjezd.Kdybych tam byl sam,tak bych do toho asi nesel.Ale nakonec se nechal v pohode.Byl to fakt krpal,ale na fotce to jako vzdy bude vypadat jednoduse.
já sem tam uvás furtve čtvrtek sem byl u boba na náfštěvě
vevis:tak nějak se mi nechce jet tolik km,někde se vyválet nebo něco udělat s kostma a pak jet dom,až zas bude sucho,přijedu
stím XLkem uvidíme