Asi po 15 letech bez kola jsem loni zase zacal jezdit.Letos jsem jezdil docela dost.Ke konci zaři jsem mel na kole asi 9000km a vypadalo to,ze 10000km letos bude v pohode.Jenze 1.řijna jsem si zlomil klični kost a myslel jsem,ze jsem letos dojezdil.Kost srostla a v listopadu jsem zacal zas trochu jezdit.Dnes jsem tech 10000km prekonal.To jsem daval naposled tak pred 17.lety.A i kdyz poslednich asi 10 dni bylo občas pod nulou,nekdy pršelo a jezdil jsem i za tmy se svetlem,tak me to fakt bavilo.
Tak kdo ma trochu rad sport a ma potrebu se krome motorky i hybat,tak se pochlubte,kolik jste letos cca.najezdili.Vim,ze cyklistu a ostatnich sportovcu je tu dost.Počitaji se jen km venku,jak na silnici,tak v terenu.Trenažer,valce apod.se nepočitaji.
PS:vlakno neni o srovnavani kola s motorkou,o tom ze nekdo nema rad cyklisty,pripadne fyzicky pohyb jako takovy apod.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak to je pěkná porce km.
Já jsem rád když dám za rok alespň tisíc km. Většinou neni čas, když je čas tak zase leje jak z konve. A v okolí bydliště už to mám tak sježděné, že na vyjížďku kolem baráku chybí motivace na to ject sám. A sejít se alespoň s jednym kámošem abych nejel sám to už je nadlidský výkon.
od te doby co jsem v 2010 skončil se zavodni cyklistikou jsem se roky potom nedostal a ani letos nad 500km. Letos bych to hadal tak asi nejtěsněji. Kamaradka mne párkrát vytahla ale není motivace moto mne bavi nekolikanasobne vic.
Upravil jack96 dne 06.12.2014 14:25
jack96 napsal:
od te doby co jsem v 2010 skončil se zavodni cyklistikou jsem se roky potom nedostal a ani letos nad 500km. Letos bych to hadal tak asi nejtěsněji. Kamaradka mne párkrát vytahla ale není motivace moto mne bavi nekolikanasobne vic.
Ja skončil se zavodni cyklistikou v roce 1999.A vim o čem mluviš.Když něco delas na nejake urovni,tak potom se motivace k tomu delat to rekreacne hleda fakt dlouho.Na motorce jsem cestoval asi 10 let,jenze v nove praci uz nemam na nejake vetsi cestovani šanci.A na kratsi vylety si vic uziju dvouventila.Dost me chytlo jezdeni na motorce v terenu(XL rally,Krocan atd.),jenze u nas je CHKO a nemel jsem na to nervy.Tak jsem radsi v terenu zacal jezdit na kole a postupne me to chytlo tak,ze mi motorka nechybi.
Držim se zasady,ze lepši delat na plno neco co mi situace dovoluje,nez za kazdou cenu lpět na něčem,čemu už se prostě pořadně venovat nemužu.Ono za par let zase muže byt zase vše jinak.
Upravil vevis dne 06.12.2014 14:54
Pred par lety to bylo 3-4 tis km za rok, letos i vloni zhruba 800, ale zase mam jine sport.aktivity, tak to kompenzuju.
Upravil bluesbery dne 06.12.2014 19:11
Dříve to bývalo lepší, teď tak 50 km a stačí. Proč bych jezdil na kole, když mám BMW a Babettu?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Já letos asi 1600km času moc není, tak 3- 4x v týdnu po práci na večer svižně na hodinu na dvě 30-50km podle času okolo na kole po Hradeckých lesích, je potřeba se hejbat a víkendu na moto. Tak to mám rozdělené Vevis dobrý, kde na to bereš čas??
JirkaHK napsal:
Já letos asi 1600km času moc není, tak 3- 4x v týdnu po práci na večer svižně na hodinu na dvě 30-50km podle času okolo na kole po Hradeckých lesích, je potřeba se hejbat a víkendu na moto. Tak to mám rozdělené Vevis dobrý, kde na to bereš čas??
V listopadu jsem najel asi 750km.A to jsem jezdil fakt z lehka na 17 let starem kole.Za 6 dni ted v prosinci necelych 200km.Takze tech 10000km v sezone na dobrem kole a za pekneho pocasi neni zase tak moc.Na druhou stranu je pravda,ze pri praci na směny a venovani se taky rodine to neni ani malo.
tak letos jsem kolo zase po dlouhých 10 letech taky oprášil. Respektive oprášil, prodal a koupil jiné, abych mohl jezdit větší terén než na trekovém. A docela mě to chytlo a ze začátku jsem na kole seděl každý druhý den, nicméně od srpna, září nebylo tolik času, hlavně kvůli dodělávání bydlení a tak pak kolo šlo zatím stranou - celkem asi tak mam najeto kolem relativně ubohých asi 500 - 600 km, ale prakticky vše jsou kilometry v terénu, asfalt mě nebere vůbec... Doufám, že příští rok si najdu víc času, dost mě to chytlo... Na druhou stranu těch koníčků je poslední dobou nějak moc a při tom času málo , na motorce jsem neseděl taky ani nepamatuju
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Přesně je to o tom mít s kým jezdit. Dřív jsem najezdil poměrně dost (na Vevise samozřejmě nemám),ale pak motorky,lenost a přesně samotnýmu se nechce.
Takže letos stejně jako v loni 0! Ale chodím ho pravidelně dofukovat. Co kdyby...
Já se letos pořádně nedostal ani na velkou motorku,na malé jsem něco najezdil,ale pak zlomený žebra mi to pokazili a nakonec kámoš se kterým jsem jezdil si zpřetrhal vazy v kolenu a všechny motorky prodal. Takže už mi zbývá jen gaučing. Začínám se podobat Hicksovi... Něco s tím budu muset udělat. Asi si dám nějaký novoroční předsevzetí.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jojo jak píšete pokud sám tak to tak dobře nejde hodně jsem dal ve Švýcarsku SV Mořic tam jsem jel s kámošama a super jen ten sníh na Piz Bernina 4049m
stehno přiložený následující obrázek: