Po motivačních fotkách Bureho se objevil nápad udělat soutěž, ve které se společně pustíme do boje s tuky.
Pro začátek uděláme tříměsíční periodu, po které porovnáme fotky na startu a v cíli.
Pravidla:
1) Fotka postavy
2) Vaše váha
3) obvod přes břicho
4) žádné steroidy
Pokud někdo v rámci motivace bude chtít dát nějaké ceny, jste vítáni.
Fotky je možné vkládat přímo do vlákna, případě, že je někdo stydlín, nebo z nějakého důvodu nechce být poznán, pošle mi fotku do mailu a já je dám do vlákna bez obličeje a pouze s číslem soutěžícího.
jencekgs napsal:
Kluci nejde tu o žádné předvádění ani exhibování. Jde o to, že když jsem dáš fotku, přinutí Tě to makat o to tvrději a poctivěji.
Není to o honění trika, ale o tom, dostat se ze startovní čáry ať je jakákoliv k nějakému cíli.
Pokud to pomůže třeba jen dvěma z nás, má to podle mě smysl.
A pokud mé fotky někoho demotivují, není to účel a klidně je smažu.
To vůbec , nic nemaž. Je to dobrý nápad, akorát špatně načasovanej. Já taky myslel, že bych přes Vánoce nechal "udržovačku", a pak do toho šel pěkně zvostra...
Jeste by to chtelo stanovit konec souteze, aby to melo taky konec... Jestli to bude trimesicni perioda tak nam to vychazi na prvni jarni den 20.3.2015!!! Taky se blejsku...
Jenom bych prosil lenochy, flakace a hospodsky povalece, at se klidne dal venuji svemu hobby, ale at si nechaji trapne demotivacni komentare pro svoji starou. Tehle soutez je pro lidi, co se chteji fakt hecnout ke zmene. DIKY!
Upravil BURE dne 10.12.2014 06:16
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
To je Hicks?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jéno asi jsi to myslel dobře jsem soutěžící typ,ale myslím si,že není vhodné těla ala Medík,Bob,Pedr,Kašák,Jaroušek,Hiks,kopírák Toli zde ukazovat,nebudeme kazit nikomu pohled na svět.
Dávám zde mojí váhu ze dne 10.12.2014 Bob 113kg uvidíme kolik tam bude 20.3.2015 popravdě to sem napíšu.
Ostatní über hundert váhy sem,kopíráci + rtg snímci ala Toli mě nezajímají
Ráno, tedy dnes 10.12.2014 po dekonzumaci 112kg.
Bobe takže Kubrt má u tebe šanci? Těma kérkama určitě přibral
Obrázek zatím nemám, ale třeba o víkendu něco spáchám.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bobe, dle me je ta soutez prave pro Vas co s tim bojujete.
Smyslem souteze neni exhibovani. Smyslem je motivovat a to hlavne sam sebe.
Pokud nejsi spokojeny s vahou a postavou, bude Te pri ztrate motivace pohled na fotku motivovat. Pokud uvidis za tri mesice na fotce popkrok, utvrdi Te to v tom, ze ta drina ma smysl.
Vaha je jedna vec, fotka druha. Vaha Ti muze klidne zustat stejna, ale vizualne muze byt zmena znatelna.
Nekdo se vysmiva a podobne, ale kdyz nekdo beha, meri si cas. To je normalni. Pokud chces neco udelat s postavou, musis se vyfoti. Je to proste feedback.
Znovu rikam, pokud ma nekdo problem, poslete mi fotku na email: honzavfr@seznam cz.
Uriznu hlavu a vlozim fotku pod cislem souteziciho. Dotycny se pozna a bude mit moznost srovnani.
Je jedno jestli mas 80, 100 nebo 150kg. To je startovaci cara s kterou do toho kazdy jde. Hlavnim motivacnim faktorem je zmena v cili prvni etapy za 3mesice.
Pokud nas do toho pujde vic, bude motivace o to vetsi.
Doufam, ze se pridaji tezkotonaznici a zamakaji.
Pokud opravdu nekdo nebude chtit dat fotku, at se vyfoti stejne a ma ji doma kvuli vyse napsanemu.
Pro me to bude mit smysl, i kdyby to nakoplo jen jednoho cloveka, kteremu to pomuze.
Splněný sen moje 1100GS
ripper - to jsou přece skoro ideální hodnoty, já mám o pár cm i kg méně, ale podobný poměr. Ale když vidím úvodní fotografie focené ve stejnou chvíli a přidám k tomu trochu fotografické alchymie, uvažuju že i já bych se zúčastnil...