TAk už nám to zase začne...
Vlákna na seriozní zprávy a vysledky asi vznikonout
ale co takhle si jen napsat kdo komu fandí a jiné blbosti a zajimavosti...
Za mě v autech je největší sympaťák Robby Gordon... protože mě fakt baví vidět jeho Hummer v akci... a moc bych mu přál konečně v cíli nějaky pořádný vysledek... což ale jeho stylem asi není možný :-D
Na druhé straně pro mě stojí jak Despres na Peugeotu i tak Peterhansel... jistě oba velké osobnosti Dakaru ale nějak mě jejich chováni nesedí.
Motorky... tak samozřejmě nejvíc palce budu držet členu fora .... REMUS.. jeden z nas a je tam , to je užasny :-D,
ale jasny Pabiška, Veselý.. a samozřejmě slovaci..
Když někdo z nich skončí v TOP 10 tak je to neskutečný úspěch, paradoxně si myslím že na to ma z našich jen Ondra, i když jako novaček... to bude asi neskutečně těžké...
Tak za me v autech jsem hodne zvedavej na Despres auta jsou jiny nez motorky a preci jenom uz je to tymova prace tak uvidime.
Motorky jednoznacne cesi at uz Papiska nebo Remus i ostatni jak rika Pardal v top 10 by to byla velka slava. Ale favorita na prvni misto bych jednoznacne rek Coma sice KTM ale dneska je to o penezich a o zazemi a bohuzel s touhle znackou se asi jen malokdo muze merit.
Kamiony jsou taky jasny nasi kluci loni se mi hodne libil pristup Kolomyho skoda ze mu technika neprala tak snad letos do 5. mista by to bylo super.
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Fakt se těším na to co Ondra předvede a zajímá mě právě srovnání třeba s českou enduro špičkou Zdenkem Gottwaldem.Vím že je to buldok tak se máme na co těšit. YouTube Video Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Na dvou kolech se budou snažit zvládnout celkem 9295 kilometrů zkušení David Pabiška a Jan Veselý i nováčci Zdeněk Gottvald, Milan Engel a Ondřej Klymčiw. Šéfy kamionových posádek jsou Aleš Loprais, Martin Kolomý, Tomáš Vrátný a debutant Martin Macík mladší, čeká je 8159 km.
Celkem bude na startu 665 účastníků z 53 zemí a dohromady 406 závodních strojů - 161 motocyklů, 45 čtyřkolek, 137 automobilů a 63 kamiónů. Trasa zavede posádky z Argentiny do Chile a Bolívie, cíl je naplánován na 17. ledna znovu do argentinské metropole.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Ja osobne fandim vsem co jedou jen s bednou, bez rozdilu znacky a narodnosti. Abych rekl pravdu, osobne si to neumim predstavit co to musi byt za peklo a slast kdyz dorazi do cile.
Kdyby jste nekde narazili na odkazy od techto chkapiku, budu vdecny.
Splněný sen moje 1100GS
Tak na WP1: David zatím 30-té místo, Honza zatím 64. Svitko 27 a Jakeš 38. Jsem zvědav na Ondřeje... Edit: Tak Ondra na WP1 jako 43! Super.
Tak pořadí se ještě stále mění...
Po WP4 jde do vedení Barreda sedm sekund před Comou...
Upravil Geralt dne 04.01.2015 13:20
KTM 1190 Adventure R
MichalF napsal:
Proc dakar nejede ani jedna masina od BMW ? Nevi nekdo nejakej link kde se najdou technicke parametry co ty masiny musi mit ? Diky
Protože nemají v nabídce motor s obsahem 450ccm.
Jelo to parkrát a myslím si že to pojede někdo za team speedbrain.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
GRATULUJI CHLAPE! VELKÁ PARÁDA.
Upravil Hrabe_X dne 04.01.2015 15:20
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
MichalF napsal:
Proc dakar nejede ani jedna masina od BMW ? Nevi nekdo nejakej link kde se najdou technicke parametry co ty masiny musi mit ? Diky
Je to stejné jako vloni, psal jsem to někde na blogu docela podrobně. Víceméně to je ostrý enduro 450ccm s navigační a povinnou výbavou. BMW takovou motorku nemá a moc se neosvědčily ani kity postavené na té ostré 450 co byla v nabídce před pár lety.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...