Zdar lidi záměr je:
akce pro řekl bych skalní a otuzilý motorkáře který tu asi budou
přivítáme zimní čas vyráželo by se v pondělí odpoledne z brna směr severní morava asi beskydy tam se ubytujem popijem no ráno by se na vystřízlivění mohlo dat ňáký to houbaření no a pak kolem poledne projíždka moravou směrem na jih .
je to sice trochu narychlo ale co už rychlá akce = dobrá akce .
jediný co se musí trochu s předstihem je to ubytování - nějaký rozumný(výkon/cena) tak kdyby měl někdo zájem tak at se ozve . to by snad stačilo jako info, více bych to tu nerozmazával .
Snad jen že když se zamluví ubytování tak by bylo dobré dorazit , v případě extrémního počasí by se akce nerušila, ale asi by se jelo pár autama .
NO A JAK TO TAK VYPADÁ TAK NEJEN Z OHLASŮ TADY JE JASNÉ ŽE NE KAŽDÁ FIRMA MÁ ST SVÁTEK TAK ŽE JEŠTĚ PADL NÁPAD NA JEŠTĚ RYCHLEJŠÍ AKCI A TO TAK ŽE BY SE TO O NÁKEJ TEN DEN POSUNULO TAK ŽE BY SE JELO UŽ ZÍTRA ODPOLEDNE TAK ŽE JE VE VZDUCHU VERZE NA 25.-26. 10.
To je hokej co ? no ale jak se říka kdo chce hledá jak, kdo nechce hledá proč.
více termínu bohužel není příští týden dušičky to tak vyjet v tanku no a pak to už budou skoro vánoce nééé
Upravil milan dne 26.10.2008 08:03
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
desperado napsal:
zdarec chlape, ja bohuzel stale makam, ale pokud by si se chtel stavit pri navratu na kafe, urcite zavolej. dame rec
zdar pane taky se zrovna neválím lepe rečeno když člověk končí každej den v 9 večer je třeba trochu vypustit a podívat se jak vypadá svět ze sedla GS
tak že pokud by někomu padlo více do noty tak ze soboty na neděli viz upravený příspevek nahoře.
jak jsem psal nijak bych to nechtěl rozmazávat organiace je na mě ubyt možností je více vše je o počtu lidí je to návrh plynoucí ze snahy vyjít vstříc lidem co v pondělí nemužou a ostatním je to jedno
jak to uděláš je na tobě.
Upravil milan dne 24.10.2008 14:37
no tak nejspis bych jel. jinak jsem z pozoric, takze bych se s vama mohl srazit na Rohlence, nebo v ochozi. zalezi kudma by jste na tu severni moravu chteli jet.. cislo na tebe mam..
OK jen k tomu spaní musím se trochu zasmát pač nějaká kvalitní předpověd počasí slibuje prý ve vyších polohách sněžení což lavinově spustilo strach že se ráno probudíme a neodjedem tak že prý radši neee tak že místa na spaní by bylo dost - naopak lepe řečeno jestli se vubec vyplatí tu chatu začít vytápět
tak že su celkem
ještě poinformuju v pruběhu dne předpokládám že se i další přikloní k té pohodlnější variantě - sedět v teple u TV to bych asi to ubyt. rušil tak že se omlouvám jestli jsem někumu udělal slinu ale je těžký najít lidi kteří když řeknou tak jedou. každopádně pokud neodjedu dnes tak ta neděle jako vyjíždkový den samozřejmně platí . tak přihlášené prosím sledujte toto forum popř info na mail či tel .
tak jak jsem naznačoval dnešní odjed a ubyt zrušeno asi každý by jel ale asi předpokládal že koncem srpna bude 25 stupňů 10 to už je moooc zima a má sněžit říkaly v TV asi tak jako mělo minulý víkend pršet
zítra to vypadá asi na jeseníky třeba čarodějnické muzeum ve Zlatých horách.
Emilio napsal:
Vemte si příklad z Hickse,ten jezdí v řínu na GG a kdyby měl stan,tak spal v něm,jaká pak zima....
v řínu je to nejlepší,to tam nejsou motorkový zácpyale fronty na vlek
jo tomu říkám skalní příznivce dvou kol
ja si taky nekoupil moto jen z přebytku peněz do svých 21ti jsem měl pouze moto tak že jizda po sněhu s nohama na zemi to nebylo nic zvláštního
ja říkam furt - po rovině za sluníčka umí jezdit každá ....
To Milan : Já bych vyrazil okamžitě i když je venku trochu mlha. Teda chci říct, že v každém případě vyjedu nejpozději do hodiny.
Upravil bluesbery dne 26.10.2008 09:38
bluesbery napsal:
To Milan : Já bych vyrazil okamžitě i když je venku trochu mlha. Teda chci říct, že v každém případě vyjedu nejpozději do hodiny.
ok pišu si tel ovu se na cestě jak je na slovácku ????????????
Upravil milan dne 26.10.2008 11:27
bluesbery napsal:
ok pišu si tel ovu se na cestě jak je na slovácku ????????????
Před chvílí jsem dorazil z vyjížďky, nejdřív jsem se vydal do Kyjova (taky přes Bohumilův Věteřov), pak se mi ozval Prezi a vyrazil jsem za nímn do Beskyd, kde jsme měli sraz. Pěkně jsme je prošmějdili, stálo to za to, teplota 5-10 st. azuro. Dnes celkem 320 km,jsem spokojen
Upravil bluesbery dne 26.10.2008 17:27