jistě zaručená informace,
podle mě je motorka úplně na hadry, nejlíp vejpůl, hroznej skok, tak 50 metrů vzduchem, pak pár kotrmelců
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Ale notak kucí... je živej.. je! a to je důležité... Jestli je či není motorka pojízdná ví jen a pouze oni
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Myslim, podle toho co nam psal Hynek (reziser a kameraman), ze se lekl fotaku na dronu, kterej mu letel naproti. Nicmene to prej maj natoceny, takze to bude ve filmu. Prej se rozbila nejaka mala elektronicka soucastka u zapalovani, imobilizer?? Hynkoza jezdi na KTM, takze nevi... Na to, co ta motorka predvedla to neni tak zly, rekl bych.
Normalne se mi rozvlnila masina a ja misto toho abych pridal, tak jsem ubral a pak uz to bylo rup cup hlubokej pisek a jeb prez riditka.
Pratele to je vubec muj prvni pad z motorkya hned skoro ve 100 km/h Nastesti pomerne do mekkeho Asi takhle, je to skoro stejny jako pad z kone a tech mam za sebou nespocetne, vyvazl jsem bez modriny bez skrabancu, ale vypada to fakt desive!!! Nicmene filmari to jiste oceni
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
No myslim ze Honzuv komentar to vystihuje presne, nejspis ma koule a priznal ze to byla jeho chyba. Skoda, ze? Jak blbky...
Pink Floyd - Coming Back To Life