Název diskuse je trochu odlehčen ale poslední dobou je to celkem aktuální téma. Vím že nějací členové GS fóra spolu chodí někam pravidelně střílet. Ale i tak by mě zajímalo jestli sebou vozí někdo na motorce zbraň - já kdysi vozil a asi se k tomu zase vrátím ...
I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!
Zbraň mám - ale jen jako koníček.... na motorce jsem jí měl asi 5x - vždy v kufru cestou na střelnici a zpátky. Jsem z malého města, poměrně mladý, vždy jsem problém okecal nebo mi stačily pevné boty(kdo mě zná, ten ví, že samozřejmě k útěku ). Vždy jsem se víc bál o druhé než o sebe.
Chodit ozbrojený s těmito zákony a ještě v malém městečku, kde chcípl pes je podle mě nesmysl. Nikdy jsem tedy zbraň ssebou nikde neměl a nebudu jí nostit dokud se nebude moci verbež legálně střílet.
Jediné, co má dnes smysl je mít černé zbraně doma v dobré kondici, pak stejné doma legálně, aby s tím člověk uměl zacházet, měl čerstvé střelivo, perfektně zastřílené železo, připravené na obranu svého života a majetku při případných nepokojích.
Ale až případné nepokoje dojdou k nám do zadelákova, bude Praha už jenom doutnat, takže jsem dost v klidu.
A ti co zbraně nemají, tak zase mohou spoléhat na to, že až je budou potřebovat, bude se jich dost válet po zemi.
Tak asi můj názor na toto téma....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Aneb jak se říká, pero je silnější než meč ... to řekl někdo, kdo nevěděl že jednoho dne vynalezneme AK47...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Lepší je zbraň mít u sebe a nepotřebovat než obráceně. No a já zase nebydlím v zapadákově, takže radši budu nosit dokud nám to byrokrati z EU nezakážou. A čeho se bojím, ničeho jen jsem rád připravený než překvapený.
Ludo46 napsal:
Lepší je zbraň mít u sebe a nepotřebovat než obráceně. No a já zase nebydlím v zapadákově, takže radši budu nosit dokud nám to byrokrati z EU nezakážou. A čeho se bojím, ničeho jen jsem rád připravený než překvapený.
Bohumil napsal:
Ja nosim cerveny nozik s vyvrtkou.
To jako módní doplněk ke GéeSu ve stejné barve fakt ladí,máš fkus, ale co bude ladit s eLTéčkem,to má jinou barvu! ..nebo se budeš bát neozbrojený
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Moje ''zbraň'' k GSu je Vojenský nůž UTON Black Long - verze pro aktivní zálohy.
A pak Utocny nuz Tanto Sweden - Výrobce ACRON
Upravil VojtechPolicky dne 10.01.2015 12:26
Vždycky mám u sebe nějakou zbraň, je to prostě zvyk. Jednou to byl pes, podruhý ožralý havíři, cikáni...jo, jsem zvyklej něco nosit. Nemám to, abych někoho napadal, ale abych se bránil.A i když jsem věřící, tak bohužel tenhle svět není stvořenej na chlebovou odpověď...
Je pozdě za Styxem přemejšlet, že ten zbroják by se bejval hodil, že ta kudla nebyla zas až tak drahá, že ten teleskop se fakt schová kamkoliv...
Neberu hipízákům jejich pohled na svět, kdo chce strkat kytky do laufu, nechť tak činí.
Kraftrad napsal:
Vždycky mám u sebe nějakou zbraň, je to prostě zvyk. Jednou to byl pes, podruhý ožralý havíři, cikáni...jo, jsem zvyklej něco nosit. Nemám to, abych někoho napadal, ale abych se bránil.A i když jsem věřící, tak bohužel tenhle svět není stvořenej na chlebovou odpověď...
Je pozdě za Styxem přemejšlet, že ten zbroják by se bejval hodil, že ta kudla nebyla zas až tak drahá, že ten teleskop se fakt schová kamkoliv...
Neberu hipízákům jejich pohled na svět, kdo chce strkat kytky do laufu, nechť tak činí.
mas pravdu. Bohužel když nekam cestujes ven, nedokazu si predstavit mit neco s sebou. Vim jakej problem vysvetlovat k cemu to mam byl na ruznejch hranicich na vychode. a to sem mel s sebou jenom poradnej Leatherman. Líp by spis posloužil momentak co sem s sebou mel :-)
Plánuji dlouho ZP a pořízení pistole. Šéf i kolega z práce mají pár zbraní a říkají. Pokud už tu zbraň musíš a použiješ, musíš být schopný stisknout spoušť. To je asi jediné čeho se bojím, zdali bych byl schopný stisknout spoušť či nikoliv.
P.S: - a to z důvodu našich zákonů.. kdy pokud chráníš sebe , svoji rodinu a majetek, jsi stejně na tom později hůře než ten kdo tě do těch problémů dostal.
Upravil VojtechPolicky dne 10.01.2015 13:07
vozím občas toto http://www.vintag...ne-pouzdro, ale jen pro to, že se mi to líbí na kempování a dostal jsem to k narozeninám od kamarádů, ale né pro to, že bych s tím chtěl někoho rozpárat
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
Kraftrad napsal: