... Domluvili jsme se s kamarádem, že si něco povíme o 100 DAYS OF RIDING MAD NOT BAD... O tom jaký lidi jsem tam potkal... Tak pokud máte chuť stavte se
Mělník 20.02. 20:30
Jarda
Jardo, žena to někde tuhle vygooglila, takže s tím počítáme, že se zastavíme, neb jsme se dlouho neviděli...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Také bych se možná mohl zajet podívat jednou jsem tě Jardo potkal ale už je to asi tak 3,5 roku vyjímečně na D1 na pumpě já jel zrovna z Vevisem a dalšíma klukama do AL
Pokud se nic nepos... tak uvažujeme dorazit oba. Tedy já i Evík. Jen bude asi boj, kdo bude řídit zpátky
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Došlo na nejhorší. Podělalo se nám to. To bude víkend. V pátek místo my na pokec dorazí k nám (toužebně očekávaný) instalatér pořešit tu změť nefunkčních trubek a rour, co se nachází v domě. Takže s přednáškou máme smolíka. A to jsem se Jardo fakt těšil.
V sobotu je gulášpárty v Hlavenci a zároveň ples u nás na sokolce, kde jsme svatosvatě již před půl rokem slíbili účast.....inu, když se daří, tak se daří....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Došlo na nejhorší. Podělalo se nám to. To bude víkend. V pátek místo my na pokec dorazí k nám (toužebně očekávaný) instalatér pořešit tu změť nefunkčních trubek a rour, co se nachází v domě. Takže s přednáškou máme smolíka. A to jsem se Jardo fakt těšil.
V sobotu je gulášpárty v Hlavenci a zároveň ples u nás na sokolce, kde jsme svatosvatě již před půl rokem slíbili účast.....inu, když se daří, tak se daří....
Jasan dáme někdy "kafe u pumpy"
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...