Emper napsal:
Zdar lidi - jak je to s ubytováním na týhle akci? (asi berem stan)
- platí se za vjezd jako na srazech u nás ?
- platí se za stan (jako v kempech)?
Nějaký další překvápka na týhle vyhlášený akci? (ceny piva :-D )
Vyrážíme se ženou poprvé, takže bychom rádi věděli na co se přichystat.
Díky
Je tady toho napsáno asi už dost, ale v krátkosti. Za vjezd se neplatí, jenom poplatek za stan na celý pobyt, pokud si pamatuji tak do bylo pod 10 euro a jinak nic
Upravil joe dne 15.01.2015 14:35
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Hledal jsem hledal...ale asi málo .. je toho tu opravdu mraky, ale většinou hroznej zmatek.
Stačí napsat ..cena za stan bejvá ... cena za vstup se neplatí.. a to je pro mé ukojení dostatečné info.. nerad bych obtěžoval
Život je krásnej, ale člověk musí bejt pořád trochu nalitej. 11GS rv.97
Je to dobra alce , platba 10Euro na celou dobu za stan, jestli vas tam spi 1 nebo 20 to je jedno a taky pokud te zastihnou u stanu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
7,50 za tuplák...to je potom nějaký stanování u řitě
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Emper napsal:
Hledal jsem hledal...ale asi málo .. je toho tu opravdu mraky, ale většinou hroznej zmatek.
Stačí napsat ..cena za stan bejvá ... cena za vstup se neplatí.. a to je pro mé ukojení dostatečné info.. nerad bych obtěžoval
To nejdulezitejsi je asi cena piva... 4 eura. Brrrr!
Motorky parkuješ na louce, na místě dostaneš i prkýnko pod stojánek to sem čuměla. Do celýho prostoru akce si můžeš přinést co chceš. Nikdo tam nic neřeší. Klidně u stanu vařit a tak. Nakoupit můžeš vlastní zásoby - obchod je tak 3min. od stanu - na moto, ne pěšky Platí se jen za stan, jak bylo výše. Obchází to, takže se nám stalo, že někdo z naší skupiny ani neplatil - nebylo komu. Bylo to 7E za stan, dostaneš visačku na stan a šmitec.
Hned u stanovýho městečka sou velice slušný toalety i sprchy. Ráno sou poměrně pěkně řešený snídaně. Tuším, že zaplatíš za talíř (malej/velkej) a dáš na něj, co chceš. Cenu už si nepamatuju, bohužel.
Kupodivu hluk z areálu do stanu není moc slyšet. Za mě vydařená akce, letos to mám taky v plánu opět. Když to půjde, nechte si čas podívat se po okolí. stojí to za to
Ty tupláky jsou zrádné.. Já se probudil v noci ve vedlejším stanu. V hlavě ticho a ostuda až na půdu. A žeton od tupláku jsem našel až u španělských hranic. :-)
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Já ten tuplák rozbil dyž sem ho vyndaval doma z kufru...A frantíci si pomlaskávali na bešerofce,prej je moc dobrá..bodejť dyž sem měl ve sklince od bešerofky slivovicu Dvakrát sem vynechal,letos se tam asi zase vypravim...
Kupredu spatki ni krok...
Tam by se ti nelíbilo. Žádné kladiva a srpy, žádné alegorické vozy ani fronty na myší olej.
Samej skopčák, spousta zábavy a nikde se nehajluje.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /