Tak přátelé, vzhledem k avizované skutečnosti, že oblíbená Radarka je pro rok 2015 zakonzervována jsem se rozhodnul uspořádat jarní setkání a enduroškolu jinde,bohužel. Instruktor:Milan Holý Místo konání: GPS souřadnice 49.0632250N, 16.2447931E Datum: 10 - 12. dubna 2015 sraz v Orlovně Rakšice okr. Znojmo od 17:00 hod. parkování zajištěno v uzavřeném areálu Účastnický poplatek: 500,- Kč enduroškola, 150,-Kč za pronájem dráhy
a spaní pod střechou 150,-Kč za obě noci. Strava snídaně vlastní, obědy a večeře zajistím v hospodě (jídelníček upřesním) Pití Obě noci spíme a pijeme v Orlovně Rakšice - součást Moravského Krumlova GPS: 49.0366292N, 16.3192594E , jídlo a sprchování po enduroškole v místě (není nutno si brát stany jen karimatky a spacáky)pití alko i nealko zajištěno, s večeří (pátek, sobota) a obědem(sobota) se počítá Kultůra: V pátek diskotéka - hraje profi DJ
Podmínka účasti:
zaplacení účast. poplatku ve výši 650,-Kč (cena včetně pronájmu dráhy) na účet č. 86-4502190287/0100
(v případě zájmu o enduroškolu). Ty, kdo přijedou na čumendu a pokecat s přespáním skásnu až tam. Kdo se přijede povozit bez enduroškoly zaplatí jen 150,-Kč. Při placení uvádějte do poznámky pro příjemce vaše jméno
Něco k areálu na enduroškolu:
Jedná se o přírodní trať s krásnými výjezdy a sjezdy přesně pro naše stroje.
Nejsou tam žádné umělé lavice, zkrátka super areál. Součástí je i cvičná louka pro úplné začátečníky. Pokud budete chtít, tak v tomto areálu posunete své jezdecké umění zase o krok a více dále.
Nezapomeňte, že účast je na vlastní nebezpečí a za případné škody na strojích si ručíte sami
Případné dotazy na tel. čísle 724282837.
Prosím vyplňujte anketu z důvodu předpokládaného počtu obědů a večeří. Děkuji
Poplatek uhrazen:
Sommer Petr
Rusnák Štěpán
Adam Martin
Vojtěch Soukup
Vl. Habermann
Leoš Matějíček
Martin Polcák
Václav Veselý
Vladimír Honz
Michal Pitra
Leoš Novotný
Helena Boušková
Tomáš Klika
Jiří Klon
Dalibor Toth
Dominik Petrov
Jaromír Bohm
Radim Honzírek
Michal Ondroušek
David Franta
Martin Mikšík
Luděk Horak??? posláno poštou na účet dne 3.2.2015
Renáta Červenková
Petr Červenka
Michal Krotký
Roman Bureš
Jana Kubaczková
Radomír Peter 9.2.2015 zaplatili Tomáš Jelínek
Mira Vosyka
Miroslav Jurice
Dušan Zeman
Pavlína Zemanová K dnešnímu dni tj. 10.2.2015 ukončuji možnost registrace na tuto akci - je plno
Upřesnění počtů jídel a placení stravného proběhne v pátek při registraci u mně z důvodu nákupu proviantu. Budu vydávat stravenky.
Upravil joe dne 09.04.2015 19:48
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
"Radarka"-Enduroškola 11. dubna 2015 - pozor změna místa srazu- ukončena registrace
Přidané 16.01.2015 06:16
RT01 napsal:
Super,určitě přijedu na pokec a povozit se na trati s přespáním a kolega pojede na enduroškolu ale nemá GS to snad nevadí že,už se těšíme tak zdar.
Samozřejmě, že nevadí
"Radarka"-Enduroškola 11. dubna 2015 - pozor změna místa srazu- ukončena registrace
Přidané 16.01.2015 07:51
Jasne, ze dovalim! Doufam, ze trat zvladne i uplny lempl na E07kach? V nejhorsim pripade budu delat pro obveseleni vsech zucastnenych wozemboura...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Přidané 17.01.2015 16:31
ripper napsal:
Jaká bude obtížnost? Času je málo a pro začátečníky nemám zájem.
Co ti mám povídat. Pokud jsi nebyl nikdy na místě tak je těžké ti to napsat. Když jsem tam v rámci vyjížďky vedl skupinu asi 20 motorek, tak si troufnulo to projet asi 6-7 motorek typu velké GS. Samozřejmě je to určeno pro začátečníky, ale i pokročilé. Každý si tam najde šálek své kávy.