Dik super uz nemusim psat a ptat se na ceny. A opravdu funguje a ta cena super. Sice opet se podrazilo ale v navznosti na zdrazeni ze strany BMW a porad levnejsi jak dealer . super diky
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
taky si myslím, že je to dobrej počin. jen by mě zajímalo jestli je nutný v ty vaší aplikaci vyplňovat zvlášť skupinu a číslo dilu, jestli by to nešlo udělat tak abych v realoem zkopíroval číslo a do ty aplikace ho vložil celý bez úprav. je to jen drobnost, ale někdo by nad tím mohl poměrně dlouho lamentovat.
Vyhledané položky by mohly zůstávat zobrazeny do smazání jako v košíku na e-shopu. Následně objednat nebo aspoň uložit seznam položek v PDF pro následnou objednávku přes e-mail.
za mě dobrý
pokud objednám díl a z jakéhokoliv důvodu se dodání zpozdí, jak je to s garancí ceny.
Viz první příspěvek ....nicméně data v ceníku jsou platná a budou aktuální vždy v závislosti na aktuálních cenách stanovených výrobcem - BMW AG.
Mne to nemako, dam poslednych 7 čisiel VIN a deje sa iba totok=ERROR: VIN VZB6946 Not Found.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Před aktualizací mi to nefungovalo, po odeslání objed.čísla jak koncového 7 míst tak celého nic a nyní supeer dělá to vše co má.
To tě prostě musí bavit