Imbus. A to se pozná motor po "upgrade"? Už vidím všechny, kteří prodávají 800GS, jak houfně mění šestihran za imbus... .
To Mic5: až pojedeš pro nějakou konkrétní, tak si určitě vem někoho, kdo ji zná/má.
Mikes
Nově s KTM... :-)
Kazda 2010 už je po upgradu, 2009 jen nektery tak proto ti Servisak napsal jak to rozpoznas. Jinak to ze ta motorka mela za sebou všechny svolavacky jeste neznamena, ze už je to ten novější upravenej motor.
Servisak ma pravdu. Vse od 2010, vypoustak na imbus. Jinak poslesni inovace motoru byla 09/2010 nebo 07/2010(ted presne nevim) Co se tyka motoru do 2012 nevim zda u faceliftu taky neni neco noveho
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj Aleš. F 800 je podla mňa to najlepšie momentálne na trhu čo sa dá kúpiť. Je to moto aj do koča aj do voza. Nečakaj ale že to bude pohodlné v teréne ako LC8. Svoju robotu si motorka odpracuje k tvojej spokojnosti. Ja bi som sa nebál ani roku 08 a 09. Ja mám 08 od nova,mám na nej nalietané 131000 km a spokojnosť. Tý čo ma poznajú tak vedie kde tá motorka všade bola a čo zažila.
Cena je fakt trochu moc. Puvod ČR ale podle me to je dovoz a rok 2009 ne 11.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Pred casom som sa zalubil do 800 geesa dizajnovo sa mi velmi paci. Pred kupou som si chcel o motorke zisti viac informacii ako je napisanych v technickych parametroch, preto som sa zacital na fore a moj dojem o kvalitnej motorke sa nahle zmenil. Za podla mna extremne vela penazi ponukaju nie moc vela kvalitnej muziky. Mohli by ste mi pomoct prosim vas zrekapitulovat plusy a minusy tohto motocyklu. Doplnit pripadne vytknut nazor? (Momentalne vlastim F 650 gs (rotax)).
Negativa: cena motocykla, cena nahradnych a tuningovych dielov, motor <08-10), zvuk motora, predny a zadny tlmic, uchytenie zadneho tlmica, krytie pred vetrom, loziska v kolesach a krku, predne kotuce
nedavno som pomahal kamosovi s kupou. Taktiez mi tu bolo odpovedane na moje dotazy. Mozna Ti to k niecomu pomoze, viz vlakno: http://www.bmwgs....rowstart=0Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk