Rád bych jen připomněl termín, který jsme psali už na podzim - letošní sraz Travel Event bude 22. - 24. května a lokalita zůstává stejná jako vloni.
Informační a registrační stránka: http://www.tourat...
Rezervace ubytování je spustěná
Program doplňuji průběžně
RXL Adventure Days bude také, bez obav
Silniční soutěž bude letos od bodu k bodu podle souřadnic, které se budou hledat na různých skrytých místech apod. Takže GPS bude nutná.
Asi prijedu uvidim, ze bychom si zase dali ten kopecek v lese viz video, na tom videu to moc prudce nevypada, ale to je tim, ze kamera byla na spatnym miste
"Silniční soutěž bude letos od bodu k bodu podle souřadnic, které se budou hledat na různých skrytých místech apod. Takže GPS bude nutná."
Takze takovej silnicni Geocaching
YouTube Video
Upravil schrek dne 27.01.2015 11:43
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Loni mi to nevyšlo (moc akcí v blízkých termínech), tak snad to letos vyjde
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
S tím termínem jsme se prostě nemohli ohlížet na nic jiného, než na partnery akce. Vloni to bylo špatný, protože BMW mělo všechny motorky na nějakém tom dnu otevřených dveří a nedalo se zkoušet od nich nic - kromě motorek, které tam dovezl Honza z 2B Moto. Bylo to myslím pro BMW trapný. KTM, Yamaha... žádný problém s demo ride, BMW nic. Tak jsme letos hlavně chtěli nekolizní termín s partnery. Pochopitelně jsme se koukali, jestli v tom termínu není nějaký zásadní sraz Pardála nebo tak ale třeba jsem nevěděl, že na stejný termín si dá sraz Tomáš Pelant. To se nedá nic dělat. My jsme ten termín potvrdili už někdy v listopadu, tady jsem to avizoval na podzim a termín už vyšel i v katalogu, takže to je dané. Kdo může, bude vítán. Uděláme všechno pro to, aby to bylo ještě lepší než vloni.
Prosila bych za nás, kteří se přijedeme podívat "jen" na otočku aby bylo plánováno i něco na tu dobu než se všichni vrátí z on/offroadu... Předloni bylo na co koukat (roklinka s bahnem na off), ale loni jsme přijeli ochutnali adventure menu a když jsme nechtěli zkoušet demo motorky nedělo se nic - trochu škoda
Něco vymyslíme. Problém je v tom, že jsme měli napsané workshopy pro lidi, co nejeli na soutěže - nezájem. Projížďky podle GPS - nezájem. Projížďka s průvodcem - jeli za celý odpoledne 2 lidi. Je těžký něco vymýšlet, když se lidem nic nechtělo dělat.
jen bych upřesnil, že na offroad projížďku s průvodcem jelo během dne asi 30 lidí .-)
jinak co by sis představovala za program na to odpoledne?
Upravil milan enduroskola dne 27.01.2015 17:58
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
No tak pokud jsi rallye závodník tak možná jo, ale většině zabere off-road cely den
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS