Koupili jsme pro ženu malé GSo, ale přesto že je malé, je pořád moc velké. Neválí se někomu doma zbytečné díly na snížení výšky? Případně snížené sedlo a třeba výměnou za nesnížené apod?
KTM LC8 Adventure https://www.youtu...WjP3kIj_fw
Pri pouzity snizeneho tlumice nizsi bocak i hlavni?
Ano, je potřeba řešit i stojany. Já motorku Hugitce snižoval a pak zase vracel zpátky. Vždy jsem kupoval/prodával vše jako kit.
Jinak jak píše Mára o tom snížení předku až o 2cm, tam bych byl opatrný. Hodně to mění ergonomii a jízdní vlastnosti.
Jo a sedlo jsem snižoval přešitím u DDT.
Teď jsem to byl v dílně měřit a kamarádoj jsme to snižovali o 1 cm a jízdní vlastnosti nijak znatelně dolů nešly. S těma 2 cm jsem to přepískl.
F 650 GS (00)
Ahoj, já mám dakara s nízkým sedlem.. vyměním ho za vysoké, popř. střední... co zvážit výměnu? BArva černá, originál BMW.. jen centimetrová trhlinka na okraji sedla pod nohou (pod stehnem v přední části) ale fakt malinkatá... kdyžtak PM
Ahoj, tlumič mám na prodej-viz. druhý příspěvek. A můžem si vyměnit i stojany a sedlo. Jsem z Plzně. Sedlo mám černé origo nízké v bezvadném stavu.
Upravil rubi dne 17.02.2015 15:29
Díky všem za nabídky, aktuálně řeším výměnu sedla. Zatím mi přijde nejlepší varianta snížené sedlo a pak případně mírná úprava přepákování. Nerad bych měnil tlumič a i stojany. Čekám, že časem bych to zase dával nahoru.
KTM LC8 Adventure https://www.youtu...WjP3kIj_fw
Tak po delším laborování je jasné, že sedlo které mám je vyšší - jestli to dobře chápu tak standardní co se dávalo na Dakary. Takže jakékoliv standardní sedlo z obyčejného malého gs bude nižší. Skoro každé malé gs v inzerci má to vykrojení sedla značné, oproti mě.. Pokud se mýlím, tak mě opravte.
Ahoj Honzo,
zasílám ti obrázky mého sedla
Pokud máš zájem, rád vyměním své nízké za vyšší.
Jsem z Průhonic.
Peter
603814063
petersky přiložený následující obrázek:
Takže vyřešeno. Vysoké sedlo vyměněno za nižší a koupeno přepákování od HP2Moto (-3cm). Funguje se sériovými stojany (byť je znát, že motorka na bočáku stojí trošičku"rovněji" ).