Prosím znalce o radu kam ( hlavne na jakej primo drat ) zapojit zasuvku a voltmetr ktery jsou porad pod proudem a sviti. Kdybych to chtel zapojit na klicek je schopen a ochoten mi nekdo napsat polopate na kterej drat to pripnout ?
díky Roman
servisak napsal:
zásuvku bych chápal ale naco voltmetr?
jinak bude dost problém v odběru zásuvky pokud chceš aby vypínala bude to omezený odběrem
VOLTMETR TAKOVA KRAVINA CO MI NEKDO DAL :-) ALE TA ZASUVKA JE NA USB ALE MA UVNITR DIODU KTERA PORAD SVITI
Prosím znalce o radu kam ( hlavne na jakej primo drat ) zapojit zasuvku a voltmetr ktery jsou porad pod proudem a sviti. Kdybych to chtel zapojit na klicek je schopen a ochoten mi nekdo napsat polopate na kterej drat to pripnout ?
díky Roman
Zeleno modrej na diagnostický zásuvce pod sedlem. Řeším tak připojení vyhřívání.Jinak určitě by to šlo z předního světla,ale zatím jsem nezjištoval kterej drátek to je.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
na voltmetr se vyser a zasuvku leda na konektor co je na GPS je dobře připojitelnej a vypne po klíčku
Upravil servisak dne 08.02.2015 21:35
... servis a diagnostika BMW Motorrad
omar71 napsal:
díky Roman
Zeleno modrej na diagnostický zásuvce pod sedlem. Řeším tak připojení vyhřívání.Jinak určitě by to šlo z předního světla,ale zatím jsem nezjištoval kterej drátek to je.
Z tý zásuvky to je extra prasečina. to už snad ze zásuvky na nabíjení ale diag
TOLI napsal:
Beru odsud jen spínání relátka takže proud nula nula nic,
Jasny ale tam jsou dost slabý dráty a dnešní mědnení co bejvala takže to černá a černá až to dočerná a najednou šlus
Udělal bych to jinak. koupil bych sadu na druhou zásuvku co se dává do zobáku . napojil sadu na zásuvku pod sedlem vytáhl dopředu udělal otvor na zásuvku co má byt a hura už to jede vypína a je to na dobrem místě
servisak napsal:
Udělal bych to jinak. koupil bych sadu na druhou zásuvku co se dává do zobáku . napojil sadu na zásuvku pod sedlem vytáhl dopředu udělal otvor na zásuvku co má byt a hura už to jede vypína a je to na dobrem místě
aha zasuvku uz mam poradny draty taky. co kdyz to teda na tu zasuvku primo napojim ?
Záleží na tom,kam jsi to zapojil. To je originál,nebo jsi "bastlil"?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS