Kurňa,, to je tuze pěkné...
Tak nějak si toto vysnívávám z GS12, ale teď mě to trklo, že 11GS na to bude možná lepší adept. Fakt moc pěkný. BMW GS = stroj na radost
Jinak vsechny ty navrhy (krom prvni fotky) pochazeji od typka co si rika Holographic Hammer https://www.faceb...y.Hammered
vojta přiložený následující obrázek:
Teda ne že by na tom nějak zvlášť záleželo, ale mně se to nelíbí ani trochu. Alespoň teda podle fotek. Možná naživo bude dojem jiný... budeš to někde "vystavovat"? A pak by mě zajímalo, co tě k tomuhle "zkracování" vede...?
...songs from the wood make you feel much better...
Woodman napsal:
Teda ne že by na tom nějak zvlášť záleželo, ale mně se to nelíbí ani trochu. Alespoň teda podle fotek. Možná naživo bude dojem jiný... budeš to někde "vystavovat"? A pak by mě zajímalo, co tě k tomuhle "zkracování" vede...?
Mě to nějak drží už delší dobu a tak si hraju. Vystavovat to nebudu, mám to vyloženě pro sebe. Hodně lidem se to nelíbí, ale mě ano. Jak jsem psal v předchozím příspěvku, tak to bude teď takový lehce upravený a později budu upravovat dál.
OK. Vystavováním jsem myslel, jestli na tom třeba nepřijedeš na nějaký sraz...
...songs from the wood make you feel much better...
Pekna prace! vpodstate ted jedu to same, melo z toho vylezt puvodne neco jineho, ale prisel jeste jeden vrak na hrani, tak tohle stavim zene :-) zkracuji a rezu take, prevazne kvuli hmotnosti.. hodne zdaru, je to kolikrat docela o nervy, co?
Upravil lullu dne 05.05.2015 13:22
Nevy mám spíš z čalouníka, který už tři týdny slibuje dodělání sedla, ale jinak mě to baví a už vím, že příští přestavba bude o dost radikálnější, včetně kol apod. Tady jsou krásná kola, tak je nechci použít. Pořád je to možné předělat zpět na klasickou 1150-ku, protože všechny díly , které byly předělány byly koupené zvlášť a původní mám k tomu.
Je to první pokus přestavby, abych věděl co mě čeká a uvidím co bude dál...[/quote]
Že neřekneš?! Šicí stroj doma máme....ti to spíchnu raz dva
Marku,jak to tady vidím a čtu,tak mě docela mrzí,že jsem se za tebou v ten pátek nestavil a řešilo se to jen na benzince.Kdybych toto tušil,tak jsem se u tebe asi zdržel dýl.
PavelDR napsal:
Marku,jak to tady vidím a čtu,tak mě docela mrzí,že jsem se za tebou v ten pátek nestavil a řešilo se to jen na benzince.Kdybych toto tušil,tak jsem se u tebe asi zdržel dýl.
Už se těším na finální fotky
Ať se ti dílo podaří!!!
Taky me to mrzi, ale kdybys mel kdykoli cestu zase pres Ostroner, jsi zvan. Rad te poznam a treba uz bude i motorka hotova a bude u kafe na co koukat.