Ahoj Borisi, nebyl jsem tam, ale mi zamestnanci tam byli chvili predtim na menicku. V podstate se podruhe narodili.Ta rest.je 200m od nasi firmy. Silene....
bluesbery napsal:
Ahoj Borisi, nebyl jsem tam, ale mi zamestnanci tam byli chvili predtim na menicku. V podstate se podruhe narodili.Ta rest.je 200m od nasi firmy. Silene....
Sašo když jsem to četl okamžitě mě napadlo jestli jsi tam náhodou nebyl. Ti tvoji zaměstnanci měli z prdele kliku je potřeba to pořádně zapít.
bluesbery napsal:
Tvl, to je fakt síla. Asi by jste si měli ve firmě dát všichni pořádnýho panáka...
No a já si už říkal jestli si nevyřizuješ účty s nějakým gangem co krade auta :-)
Amerika je tady, fakt síla ..když píšou že byl psychicky labilní,jak to, že měl ZP a takový arzenál..svět se nějak mění..
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
bluesbery napsal:
Tvl, to je fakt síla. Asi by jste si měli ve firmě dát všichni pořádnýho panáka...
No a já si už říkal jestli si nevyřizuješ účty s nějakým gangem co krade auta :-)
Trochu hustý pokus o ftip
Serepes nějakého landrovera...
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Kasak napsal:
Prý okamžitě z jídelníčku vyškrtli Katův šleh.
Copak šleh, ale tohle je fakt z jejich webu dnešní menu.Život je fakt někdy ironie sama.
Ono s tím ZP je to těžký, on mohl být v době kdy ho dělal klidně úplně normální a v pohodě,rupnout v bedně mu mohlo třeba taky před pár týdny..těžko říct, uvidíme jestli se to třeba dozvíme časem. Každopádně masakr, ale bohužel tomuhle se asi nikdy uplně zabránit nedá.
[img][/img]
chafre přiložený následující obrázek:
bluesbery napsal:
Trochu hustý pokus o ftip
Serepes nějakého landrovera...
Jo, pravda. Věř tomu že to nebylo myšleno ve zlým. Samosebou vím že to je tragédie. Ale je jasný že když ti zaměstnanci měli kliku a asi to i zapijou-tomu věřím- tak že se znovu naridili, tak že jejich štstí je neštěstí jiných. Bohužel to tak v životě chodí. Je mi samozřejmě líto všech kteří utrpěli... A na druhou stranu gratuluju všem co tam byli a opravdu se podruhý narodili...
No a kdyz tady na foru bylo zalozeno vlákno Jakou zbran ke GS, tak se nekteří pacifisti divili, naco sebou tahat kvér.Jestli nejsme divný, když někteří chodíme ozbrojený. Tak právě pro tohle, labilních jedinců s pistolí je ve společnosti dost, a já chci mít možnost se bránit.
Hasicskej napsal:
No a kdyz tady na foru bylo zalozeno vlákno Jakou zbran ke GS, tak se nekteří pacifisti divili, naco sebou tahat kvér.Jestli nejsme divný, když někteří chodíme ozbrojený. Tak právě pro tohle, labilních jedinců s pistolí je ve společnosti dost, a já chci mít možnost se bránit.
Opravdu jsi přesvědčen, že ve chvíli, kdy v klidu obědváš v restauraci společně s dalšími 20 lidmi a vtrhne do ní magor s brokovnicí a začne pálit, budeš schopen tasit a střílet na něj... ?
Upravil Woodman dne 24.02.2015 20:15
...songs from the wood make you feel much better...
Jara Cimrman napsal:
Myslím že když už máš tu smůlu že po tobě někdo takhle zákeřně vystřelí, je kvér v kapse zbytečnej. J.C.
Nevím to určitě, ale mám pocit, že když by k něčemu takovému člověk přišel a měl u sebe zbraň, tak by si mohl zachránit život, popřípadě zmírnit ztráty životů jiných.
Obávám se toho, že nám příznivcům zbraní to zase někdo pěkně posral. Když někdo zblbne za volantem a chce vraždit, tak auta nikdo nikomu nesebere, ale takový maniak, jak v Uh. Brodě, tak ten muže při nejmenším iniciovat zase nějaká omezení zbraní. Stále jsem doufal, že neměl zbroják, ale marně. Uherský Brod je město výroby našich světoznámých CZ 75, žíví to tam mnoho lidí. No čekám co zase nějaká chytrá hlava vymyslí.
Ivoš.
Hasicskej napsal:
Opravdu jsi přesvědčen, že ve chvíli, kdy v klidu obědváš v restauraci společně s dalšími 20 lidmi a vtrhne do ní magor s brokovnicí a začne pálit, budeš schopen tasit a střílet na něj... ?
To je dobrá otázka.Odpovím, že nevím, jelikož v takovéto chvíli jsem se ještě neocitl, ale když nastane, budu rád, když budu ozbrojen a nebudu jen čekat, až na mě dojde řada. A když tam budeš sedět taky, budeš rád za někoho, kdo to se zbraní zkusí zastavit.
Ten clovek , podle mistnich informaci,prisel do rest.,postavil na stul kabelu, vytahnul kvery a zacal palit.. Myslim ze na obranu par okamziku na obranu zbyvalo, pokud by bylo jak. Krome toho, vsichni to dostali do hlavy, cili poprava..
Upravil bluesbery dne 24.02.2015 20:46