Uz by to melo fungovat i na mobilech Jinak pro nejlepsi zazitek doporucuju se na mobilu nekoukat
Maro, to by bylo drahy, je to strasna je*acka a navic bys ze me udelal od spolecnosti odlouceneho a vecne strihajiciho alkeholika
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Noooo, vyreseno! Jeste ze tu Monu mas
Ja se do toho totiz nemuzu dokopat sam, natoz to delat pro jine...nabidl bych se, ze muzu udelit nejakou radu, ale sam tomu rozumim jak koza petrzeli.
Vojto,opět paráda Těším se na zbytek a doufám,že nepodlehneš frflalům,co to mají k cigáru,a bude to dlouhý Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Já mám Petře asi dvou nebo tříhodinovej dokument z naší cesty do Pobalťáků, Finska a Švédska. Stačí to tak dlouhý?
Procházky městy, točení a focení, všechno mi připadlo zajimavý a bylo mi líto to sestříhat.
O tom bych se tady bál jen promluvit s názorem většiny, že video má být patnáctiminutovka
to Mařa: No to je dost ikdyž z pobaltí si dokážu představit zajímavých tak 10min
to Vojta: souhlasím,že materiálu musí být dost,ale zjistil jsem,že v tom není žádná přímá úměra.Postupně zjišťuju,že vozím přibližně stejný množství dat,ale je to na delší a delší video...není to teda zrovna objektivní názor,když hodnotím svoje vlastní ale prostě záleží na tom,co natočíš.Nejvíc mě na poslední cestě poučil Žirafák.Přivezl asi 1/4 dat,se stejnou hodnotou,jako všechny moje dlouhý zbytečný záběry,ve kterých jsem se pak dlouhý hodiny babral a vybíral sekundy
Takže si myslím,že když zapínáš kameru rozumně,tak seš schopnej z 10h záběrů udělat 1h poměrně kvalitního a zajímavýho videa...ovšem záleží,co tím chce "básník" říct?Já to beru,jako takovej nepsanej cestopis a mám rád,když je tam z každého dne něco,aby to vypovídalo o celé cestě,což někdy nutí k ústupkům na kvalitě.Někdo to bere,jako takovej "trhák" a opravdu vybírá jen to nej...
Ale to je jen tak mimo...v žádným případě ti do toho nekecám To bys spíš mohl ty mě
Hlavně má každej svůj styl a to je dobře
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No jasne, taky jsem si z Pamiru privezl uplne kvalitativne (a nejen diky Pamiru) jiny zabery nez z drivejsich let. Spis jsem to myslel tak, ze mam malo toho opravdu kvalitniho a bude mi lito tam dat ty roztrepany i kdyz vim, ze je na nich uzasna vec, kterou uz natocenou nemam...
No nechme se prekvapit, jak se znam, tak s tim mozna trisknu v polovine a nikdy to nedodelam Jinak libi se mi ty kratky formaty co ma treba ceska televize. Ted jeste sehnat teho Donutila at mi to namluvi