Jenom dotaz mezi zastávka třeba v Ústí nad Labem by nebyla? Stejně jedete kolem a já bych se nemusel zbytečně trmácet do Prahy
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
...to zni rozumně. Je pravda, že jako organizovanej účastník co nastoupí/vystoupí v Pze je to na pohodu a může se jet bez ohledu na počasí
takže za mne, ano, pojedu rád, s davem, nerad o prázdninách a hlasoval jsem
díkes H
www.jantruhlar.cz
super, hlasoval jsem pro podzim a klido se hlasim jako prekladatel. Akorat bez toho alkoholu mi budou delat problemy nejaky technicky vyfikund*ty
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Hlasoval jsem. Ja bus moc nerad, ale tentokrat bych udelal vyjimku. Myslim ze po ceste by mohla byt i sranda. Jinak jaro + podzim no problem. V sezone spis ne.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Pojedu určitě + možná 2 lidi, klidně ten podzim, jsem pro bus někde od Olomóca nebo Přerov
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Taky bych rad jel, termín je mi jedno.Pokud tady budu tak jedu.Můžem třeba ten podzim,ale teď je zatím taky klid.Hlavně aby to nedopadlo jako na jiném foru,kde nejdřív jeli pomálu 2 autobusy a pak nejel nikdo a akci zrušili.Nemám problém dojet z Plzně do Prahy.
Jirkags napsal:
Tak z okolí Sobotky si zamlouvám 4 sedačky navrhuji zajistit Škodu 706 RTO
RTO je srdeční záležitost, ale asi by byl problém v Germánii a navíc se v něm postavím pouze pod otevřeným větrákem Kaca ani tam ne.
Za mě bus po sezóně. Klidně v zimě. Stejně nám tu každou chvilku hrabe a tak by byla příležitost "vykouřit dýmku míru" nejen s MR GS a ještě se juknout do porodnice motorek.
A cestou zpátky počítat s větší četností "čůracích" zastávek.
Bo ty butilky se vždycky nějak objeví.......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz